Mennyit táppénzt kaptatok aki végig táppénzen volt a terhessége alatt?
Figyelt kérdés
átlagfizetésre gondolok... rendesen kaptátok a pénzt minden honapban?2010. nov. 7. 15:13
1/8 anonim válasza:
Nálunk a munkahelyem tb kifizető hely, ők akkor utalták, mint azelőtt a fizetésemet is. Ha nem tb kifizető a munkahelyed, akkor szokott csúszás lenni, mert több kézen megy át. Nem tudom erre gondoltál-e?
2/8 anonim válasza:
Én 48-50 ezer forintot.Átlagfizetésem kb 75ezer ft volt.Mindig a fizetés napon kaptam meg,rendesen minden hónapban.6 hetes koromtól voltam táppénzen.
3/8 anonim válasza:
Én is a 6.héttől voltam táppénzen, a fizum 62000 Ft volt, a táppénz meg olyan 51000 Ft. Kéthetente vittem a táppénzes papírt a céghez,volt hogy nem ért be bérszámfejtésig, így nem tudták elszámolni, de a következő hónapban rendeződött.
4/8 anonim válasza:
Én a 6. héttől voltam táppénzen 600000,- volt a táppénzem, rendesen kaptam de az elsőt 1 hónappal később kaptam meg!
5/8 anonim válasza:
600 000 Ft volt a táppénzed??? Gondolom csak elírtad! :-)
6/8 anonim válasza:
Fizum 135.000, de a gyed lejártát megvártam és csak utána mentem táppénzre. kb a félidőtől. A gyedem volt 85.000 a táppénzem meg 86.000.
2 hetente kapom meg a dokitól a papírt én meg adom a szomszédnak aki a TB-nél dolgozik és így is 2 hetente kapom a pénzt.
7/8 anonim válasza:
Hát ez rengeteg dologtól függ.
Nekem pl. az átlagfizetésem nettóban 35 ezer, a táppénzem meg volt 141 ezer.
A táppénz alapját adó irányadó időszakban ugyanis nemcsak fizetést, hanem jutalmat, 13. havi fizetést, ruhapénzt is kaptam. És ennek összesen veszik a 60%-át, és csak szja-t vonnak belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!