Adjatok tippet, légyszi, hogy mit egyek?17 hetes vagyok. Ennék, de elképzelésem sincs, hogy mit.
Sütnék-főznék-enném..:))..de ötletszegény vagyok, és a babó sem mondja, hogy mit szeretni..:))
Adjatok tippet légyszi!!
köszike.
szia,
köszi..:))
..hát ez olyan kérdés, hogy tényleg nem tudom mit egyek...ezért kérdezem, hátha van némi jó ötlet..
..a palacsinta nem rossz..:))
Szia,
Valami könnyű sült párolt húst finoman fűszerezve, hozzá párolt zöldség, esetleg egy kellemes saláta...
Joghurt:)
És süss palacsintát, ha utáni is kívánni fogod:) amúgy ma mindenki palacsintázik:d
Szia
Szerintem ha nem tört rád még az aza ehetnék h meg tudd pontosan mondani mit is ennél.....hát van egy jó ötletem!!!!!::: Minnél egészségesebbet, ami nem hízlal, ugyanis ha eljön az idő úgyis ennél minden félét és akkor nem fogod megkérdezni h mit te pontosan tudni fogod.
Sajanos az ilyen "zabálásokból" lehet felesleges kilókat hízni
Én mindent ettem amit megkívántam, de mikor nem tudtam h mit is ennék hát ettem egy almát v vmi gyümölcsöt....
Így is feljött 16 kg, és hidd el így a végén a kilók befolyásolnak a mozgásban és a jó közérzetben.
Ez tapasztalat. De ne feledd amit kívánsz edd meg
Boldog babavárást
37 heteske
Most 17 hetes vagyok, de van már egy 17 hós csajszim.
Úgyhogy tudom mi az, több mint 20 kg-t hízni a végére...:)))
Amikor én így érzek mint te most, akkor nem szoktam enni semmit. Nemsokára úgyis úgy megéhezek,h. nem kell gondolkodnom mit egyek, bármi jó.
Üdv
35 hetes kismama
:)
Nekem korszakaim voltak :) Először volt a túrós tészta szalonnapörccel, aztán jött a kínai csípős-savanyú leves és minden, ami csípős :) De én is próbáltam figyelni, hogy ne egyek túl sokat. Így is +16-al mentem szülni :)
Ja, a húsokat marhára kerültem.. kikotortam a tányér szélére :)
Én is nagyon sokat töprengek ezen. A reggelinél, az ebédnél a vacsoránál, és NEM A FELESLEGES ZABÁLÁSOKNÁL!!!!!!
TUDOM MIT ÉRZEL!!!! Én pl.: vajas-májkrémes kenyér teával, szalonnás-tojás, rántotta ketchuppal, meleg szendvics, tejfölös pörkölt, rizs sajtos pulykamellfilével, zacskós levesek, krumplis-tészta, krémtúró kiflivel, vajas kenyér kakaóval. Remélem adtam pár tippet. Jó étvágyat :)
köszi a válaszokat..arik vagytok nagyon..:D:D
Most már van miből válogatni..:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!