Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Adjatok tippet, légyszi, hogy...

Adjatok tippet, légyszi, hogy mit egyek?17 hetes vagyok. Ennék, de elképzelésem sincs, hogy mit.

Figyelt kérdés

Sütnék-főznék-enném..:))..de ötletszegény vagyok, és a babó sem mondja, hogy mit szeretni..:))

Adjatok tippet légyszi!!

köszike.

2009. jan. 9. 14:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Milyen kérdés ez??na akkor én azt írom amit ettem..palacsinta...de amit még ennék....jó kis pizza:)ez mind olyan vitamindús, nem??:::)))
2009. jan. 9. 14:26
 2/10 A kérdező kommentje:

szia,

köszi..:))

..hát ez olyan kérdés, hogy tényleg nem tudom mit egyek...ezért kérdezem, hátha van némi jó ötlet..

..a palacsinta nem rossz..:))

2009. jan. 9. 14:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia,

Valami könnyű sült párolt húst finoman fűszerezve, hozzá párolt zöldség, esetleg egy kellemes saláta...

Joghurt:)

És süss palacsintát, ha utáni is kívánni fogod:) amúgy ma mindenki palacsintázik:d

2009. jan. 9. 14:37
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Szerintem ha nem tört rád még az aza ehetnék h meg tudd pontosan mondani mit is ennél.....hát van egy jó ötletem!!!!!::: Minnél egészségesebbet, ami nem hízlal, ugyanis ha eljön az idő úgyis ennél minden félét és akkor nem fogod megkérdezni h mit te pontosan tudni fogod.

Sajanos az ilyen "zabálásokból" lehet felesleges kilókat hízni

Én mindent ettem amit megkívántam, de mikor nem tudtam h mit is ennék hát ettem egy almát v vmi gyümölcsöt....

Így is feljött 16 kg, és hidd el így a végén a kilók befolyásolnak a mozgásban és a jó közérzetben.

Ez tapasztalat. De ne feledd amit kívánsz edd meg

Boldog babavárást

37 heteske

2009. jan. 9. 14:38
 5/10 A kérdező kommentje:

Most 17 hetes vagyok, de van már egy 17 hós csajszim.

Úgyhogy tudom mi az, több mint 20 kg-t hízni a végére...:)))

2009. jan. 9. 14:42
 6/10 anonim ***** válasza:

Amikor én így érzek mint te most, akkor nem szoktam enni semmit. Nemsokára úgyis úgy megéhezek,h. nem kell gondolkodnom mit egyek, bármi jó.

Üdv

35 hetes kismama

2009. jan. 9. 14:49
 7/10 anonim ***** válasza:
Na kellett nekem ezt elolvasni:)Nyami nyami!1Csinalj sutit palacsintat levesket :)
2009. jan. 9. 15:12
 8/10 anonim ***** válasza:

:)

Nekem korszakaim voltak :) Először volt a túrós tészta szalonnapörccel, aztán jött a kínai csípős-savanyú leves és minden, ami csípős :) De én is próbáltam figyelni, hogy ne egyek túl sokat. Így is +16-al mentem szülni :)

Ja, a húsokat marhára kerültem.. kikotortam a tányér szélére :)

2009. jan. 9. 18:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is nagyon sokat töprengek ezen. A reggelinél, az ebédnél a vacsoránál, és NEM A FELESLEGES ZABÁLÁSOKNÁL!!!!!!

TUDOM MIT ÉRZEL!!!! Én pl.: vajas-májkrémes kenyér teával, szalonnás-tojás, rántotta ketchuppal, meleg szendvics, tejfölös pörkölt, rizs sajtos pulykamellfilével, zacskós levesek, krumplis-tészta, krémtúró kiflivel, vajas kenyér kakaóval. Remélem adtam pár tippet. Jó étvágyat :)

2009. jan. 9. 18:41
 10/10 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat..arik vagytok nagyon..:D:D

Most már van miből válogatni..:))

2009. jan. 9. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!