A 10-11 héten járok, második babával, de már semmilyen tünetet nem érzek magamon. Kb 3 hétig volt émelygés, hányinger, de már semmi, és a hasam sem túl nagy. Normális ez? Nem jelent rosszat, hogy elhalt volna? Van valaki így közületek?
szia,
Én is a 2. babót várom.
10-11 hetesen még nem nő a poci.
Most vagyok 17 hetes, és kb. 1-2 hete kezd látszani..:)
Nyugi, biztos semmi baj nincs, csak már a szalagjaid is meg vannak nyúlva, meg már az első után nem tűnik olyan "nehéznek" a dolog.
Legalábbis én így vagyok vele. Az első babóval mindent megéreztem , szúrás, nyilallás, nyúlás, stb...most annyira nem feltűnő...
Boldog babavárást..
Köszi a válaszokat, jó, hogy mások is vannak így. Pedig voltam már terhes és nem gondoltam, hogy most is aggodalmas leszek, gondolván már okos vagyok:-)
Annyi van, hogy 3 kilót híztam ,de az se látszik mert 44 voltam, elfér rajtam.
44 kg? nem tanácsolták, hogy szedj fel pár kilót?..:))
Akkor ne csodálkozz hogy nem látszik rajtad, hogy terhes vagy..:D..hisz az alkatod miatt nem nagyon fogsz hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!