Volt kinek 2 hétig is fent volt a hője, késett a mensije, picit görcsölgetett, hányinger. De mégse volt babás? Akkor mi a baj?
Szia!
Ma reggel (13 napja késik) fél óra után halvány 2. csíkom lett, száradás után eltűnt, hőmet nem mérem. Már nem nagyon reménykedem, viszont a derekam nagyon fáj, ezt nem tudom mire véljem. Este megyek dokihoz. Megírjam, mit mondott?
Üdv.
köszike, én ma du-n veszek tesztet ha nem bírom ki otthon megcsinálom este, ha kibirom holnap reggel...
a válaszodat most és a doki választ is köszönöm megirom én is mi lett a vége...
Szia!
A tegnapi napom tiszta csőd volt, röviden:
1. Nem jutottam el a kislányommal a védőnőhöz, mert bealudt.
2. Nem tudtunk játszóterezni, mert nekiállt esni az eső.
3. Este a dokim magánrendelésre 1 órával később érkezett, mert szülésnél volt, mire meg bejutottam volna, elment az áram az egész utcában.
Jövő szerdára van új időpontom, mensi még mindig sehol (ma 2 hete hogy késik).
Ez van... :-( Veled mizu?
Azta tiszta horror nap - nálunk egész nap sütött a nap..
a pocim tegnap este néha begörcsölt olyan mensi előttire de még semmi, hőm 37 fok őszintén most megvárom 12-ét aztán utána csinálok egy tesztet ha addig semmi, de szerintem ebből mensi lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!