Másnak is kijött az aranyere a terhesség alatt? Mivel kezeltétek? És mire számíthatok a szülésnél?
Hát komolyan mondom, épp most akartam megírni ezt a kérdést.
Az az igazság,h. nekem nem igazán vannak emiatt panaszaim csak véres Wc-zés után. De utána pár percig kellemetlen, 10 perc múlva meg már el is felejtem. Gondolom ez is az aranyér miatt van,nem? Érdekel engem is a téma ha esetleg nálam is elfajulna a dolog.
Üdv
35 hetes kismama
szia en 34 hetes leszek holnap de meg nem eszleltem az aranyeret magamon...nemtom milyen erzes meg sose volt,es azt varom mikor fog kijonni...anyukam aztmondja neki 5gyerek utan se jott ki sose...ugyhogy nem mindenkinel fordul elo (remelem nalam sem fog)Azt nemtom sajna szulesnel befolyasol-e
Sok sikert!Gratulalok!
szia!ezzel a problémával nem vagy egyedül!nekem is van, volt,.... és valószinűleg lesz még.nekem a dokim azt mondta, a gyógyszertárban kapható bármelyik aranyérre szánt készítményt használhatom.nekem a krém és a kúp együttes használata vált be!2-3 nap alatt elmúlt.aztán persze (idövel) ismét visszajött, de nem tudok mit tenni, ez (azt mondják)ezzel jár.
39 hetes pocakos
szia, én 24 hetes vagyok, nekem múlt héten jött ki, kb. csillagokat láttam, annyira fájt. ülni, menni se tudtam, nem is gondoltam, hogy ilyen van egyáltalán, mert előtte semmi tapasztalatom nem volt ezzel kapcsolatban.
én a természetes gyógymódokat részesítem előnyben, ezért a homeopátiás bogyók közül használom az arnica montana-t meg a callinsonia canadensis-t. a kamillateás lemosás is használt nekem, meg azt olvastam, hogy svédkeserűbe áztatott vattát tegyél éjszakára oda a bugyidba, és attól felpuhul és visszahúzódik vagy kifakad.meg esténként lefekvés előtt meleg tejet iszom, h a székrekedést megelőzzem. nekem 2-3 nap alatt teljesen elmúlt ezektől, és remélem, nem is jön vissza!!!!
Köszönöm a válaszokat. Az orvosom a Reparon kenőcsöt javasolta, a kúpot egyenlőre nem.Szerinte, ha most kijött, akkor szinte 100% hogy a szülésnél is kifog. Nem kecsegtetett híú reményekkel.
Azt viszont nem mondta, hogy naponta hányszor kell bekenni.Ti tudjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!