Volt ez már mással is így? A kalkulátor szerint 8 hetes kismama vagyok. Ma voltam a nőgyógyásznál, szerinte 6 hetes lehet a terhesség, vagy fejlődési lemaradás van. Mire számíthatok? Félek.
Szia
Én 6 hetesen voltam először dokinál azt mondta 5 hetes vagyok és sorolta vagy elhalt vagy nem jól fejlődik vagy késöbb jött össze hát persze én nagyon be pánikoltam hiszen előtte 4 hónappal volt egy vetélésem egy hét múlva kellet volna vissza mennem de 5 nappal késöbb rózsaszín folyásom volt már mindenre felkészültem csak arra nem amit a doki mondott van szívhangja és nagyot nőtt :) azóta is nagyon szépen fejlődik csak 1 héttel kisebbek vagyunk az utolsó mensi idejétől
Ne aggódj simán előfordulhat hogy nem középidőbe hanem késöbb van peteérésed és úgy már nem stimmel a kor a mensi idejéhez
31 hetes
Nagyon köszönöm a válasizod. Én is reménykedem, de azért nyugtalanná tett.
Nem tudok aludni. Mostmár dühös is vagyok. Tudja, hogy első baba, hogy volt több veszítésem, miért kellett nyugtalanítson?! Kétszer csinált ultrahangot. Először abortuszról beszélt. Az első gépén nem látta, hogy dobog a szivecske. A másodikan már egyértelmű volt. Miért nem azon nézte már előbb is?!
Két hét a lemaradás.
Neked gratulálok!
Szia! Én mikor két pozitív teszt után elmentem dokihoz, akkor számítás szerint nyolc hetes voltam. Az orvos meg se kérdezte mikor volt az utolsó mesim, csak csinált egy hasi ultrahangot, közölte, hogy 4-5 hetes lehetek mennyek vissza két hét múlva. Gondolhatod, hogy nem hozzá mentem. Mást nem is mondott. Aztán leközelebbi ultrahangon kiderült, hogy az az orvos, aki mellesleg még papírt sem adott nagyon félrediagnosztizált, négy héttel kisebbnek mondta, de valójában csak két héttel volt kisebb, mint ahogy számoltuk. Valószínüleg később volt peteérésem és később estem teherbe. Ne aggódj! 1-2 hét eltérés sokaknál előfordul! :-)
14 hetes Km
Szia!
Nekem tuti, hogy később volt peteérésem, azt is tudom melyik nap, ráadásul tudom mikor szexeltünk utoljára.Mégis a babám 10 nappal kisebb.Hol ide raknak hol oda , mármint a szülés napját.Én is nagyon megijedtem amikor először 2 éttel kissebbnek mondták, de emiatt már nem aggódom.Tudom jól van a babám, és tudom mikor fogant :))
20 heteske
Megnyugtató. köszi szépen. voltam egy másik orvosnál is. Megnyugtatott, hogy minden rendben, és szerinte ne a hetekkel foglalkozzunk, örüljünk és ne aggodjunk.
Boldog babavárást mindnyájunknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!