Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt hányszor...

Terhesség alatt hányszor vesznek vért? Hányszor kell megjelenni a nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés
Nagyon félek a tűtöl és vér undorom is van,képes vagyok rosszul lenni.Hogy tudom ezt legyűrni?Ráadásul ha felidegesítem magam elötte akkor hasmenésem is van.Tud valaki segítnei?Volt már más is hasonló helyzetben?
2010. jan. 24. 08:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Asszem 3-szor vesznek vért. Pedig muszáj kibirnod,nem tart sokáig. A szülés jobban fáj :D
2010. jan. 24. 08:58
 2/8 A kérdező kommentje:

Én úgy hallottam hogy nagyon sokszor vesznek vért.

És milyen idöközönként kell menni orvoshoz stb?Tehát úgy értem hogy lesz olyan hét amikor nem kell mennem sehova?

2010. jan. 24. 09:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Én most a 30. héten vagyok.

Ha kórházba vagy orvoshoz kell mennem,görcsöl a hasam,rosszul vagyok,felmegy a vérnyomásom.

"fehérköpeny szindrómának" hívják tudtommal.

Eddig 2szer vettek tőlem vért(az első általános vérvétel és a 24-26.heti terheléses vércukor)

Orvosnál védőnőnél már vagy 8szor voltam eddig,sztk-ba járok.

Boldog babavárást!

Ne félj!Gondolj rá hogy lesz egy babád és érte teszed!

2010. jan. 24. 09:02
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem eddig két vérvételem volt. Egyszer 9 hetesen mentem előszőr, aztán a 12. hétben a kombinált tesztnél, most majd a 24. héten is kell menjek, meg ha jól tudom, lesz még egy vérvétel a végén. Tehát összesen nekem 4 vérvételem lesz. Szerintem ne izgulj emiatt a szülés biztosan sokkal rosszabb. Egyébként sokan rosszul lesznek a vérvételnél, kérd, hogy le szeretnél feküdni, akkor sokkal jobban fogod bírni.

üdv 20 hetes km

2010. jan. 24. 09:04
 5/8 anonim ***** válasza:

9:02-es vagyok.

Bocs 3 szor vettek vért összesen mert a 12. héten volt az afp és hepB.

2010. jan. 24. 09:09
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.Remélem minden rendben lesz.

Boldog babavárást nektek is:)

2010. jan. 24. 09:10
 7/8 anonim ***** válasza:

szia, én a 25. hetet töltöm, nekem eddig 3 volt, az első, a 11. héten, aztán a 16-on az afp, és most volt egy hete a cukorterheléses, még úgy tudom, hogy a 36. héten lesz egy, szóval elméletileg 4 lesz összesen!

amikor mész a vérvételre szólj előtte a nővéreknek, hogy hajlamos vagy a rosszullétre! és mikor veszik akkor ne nézz oda!

sok sikert!

2010. jan. 24. 09:32
 8/8 anonim ***** válasza:
ja és a nőgyógyásznál nekem havonta egyzser kell megjelenni!
2010. jan. 24. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!