Terhesség alatt hányszor vesznek vért? Hányszor kell megjelenni a nőgyógyásznál?
Én úgy hallottam hogy nagyon sokszor vesznek vért.
És milyen idöközönként kell menni orvoshoz stb?Tehát úgy értem hogy lesz olyan hét amikor nem kell mennem sehova?
Én most a 30. héten vagyok.
Ha kórházba vagy orvoshoz kell mennem,görcsöl a hasam,rosszul vagyok,felmegy a vérnyomásom.
"fehérköpeny szindrómának" hívják tudtommal.
Eddig 2szer vettek tőlem vért(az első általános vérvétel és a 24-26.heti terheléses vércukor)
Orvosnál védőnőnél már vagy 8szor voltam eddig,sztk-ba járok.
Boldog babavárást!
Ne félj!Gondolj rá hogy lesz egy babád és érte teszed!
Nekem eddig két vérvételem volt. Egyszer 9 hetesen mentem előszőr, aztán a 12. hétben a kombinált tesztnél, most majd a 24. héten is kell menjek, meg ha jól tudom, lesz még egy vérvétel a végén. Tehát összesen nekem 4 vérvételem lesz. Szerintem ne izgulj emiatt a szülés biztosan sokkal rosszabb. Egyébként sokan rosszul lesznek a vérvételnél, kérd, hogy le szeretnél feküdni, akkor sokkal jobban fogod bírni.
üdv 20 hetes km
9:02-es vagyok.
Bocs 3 szor vettek vért összesen mert a 12. héten volt az afp és hepB.
Köszönöm az eddigi válaszokat.Remélem minden rendben lesz.
Boldog babavárást nektek is:)
szia, én a 25. hetet töltöm, nekem eddig 3 volt, az első, a 11. héten, aztán a 16-on az afp, és most volt egy hete a cukorterheléses, még úgy tudom, hogy a 36. héten lesz egy, szóval elméletileg 4 lesz összesen!
amikor mész a vérvételre szólj előtte a nővéreknek, hogy hajlamos vagy a rosszullétre! és mikor veszik akkor ne nézz oda!
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!