Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy kell megjelenni egy...

Hogy kell megjelenni egy nőgyógyásznál?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok! És most először megyek nőgyógyászhoz! azért itt teszem fel a kérdést, mert anyuval nem szerettek ilyenekről beszélni! :S

Amúgy arra gondolok, hogy milyen ruhába? Mit kell vinni? stb! Köszönöm előre is a segítségeket!

2009. jan. 14. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
80%

Szijja, vmi hosszabb polot vegyél fel, v egy bővebb szoknyát. Én amikor először mentem nem így mentem, hát az se volt gond:)

Mert am ott már nem arra figyel az ember h jajj mibe is van, én már mikro lefeküdtem ott akkor ugymond teljes megadtam magam, és csak néztem a falat, és vártam a végét:)

2009. jan. 14. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:
95%

Kérsz időpontot és akkora odamész.

A doki először meg fogja kérdezni mikor volt a legutolsó mensid első napja. Ezt tudd. Ha zavarban lennél, akkor leirhatod egy papirra ezt is és a kérdéseidet is.

Elmondod, miért jöttél, mi a bajod, élsz-e nemi életet és hogy először vagy itt.

Aztán elküld levetkőzni egy kis szobába. Ott én meg szoktam magam törölni intim törlőkendővel. Aztán leveszed a bigyit, nadrágot. Zokni maradhat és olyan cipőt vegyél, amiből könnyen ki tudsz lépni. Majd meztelen alsótesttel visszamész és felülsz az ágyra. Próbálj meg lazitani és ne legyél ideges. Akkor könnyebb. Én mindig arra gondolok, hogy nekem kellemetlen most, de neki a munkája. Valószinű, hogy megnyomkodja a hasad és megvizsgál. A vizsgálat nem fáj egyáltalán. Lehet, hogy kenetet is vesz. Ehhez használ egy eszközt, ami hideg, de az sem fáj. Majd visszamehetsz felöltözni.

Ha nem akarsz tök pucéran végig menni a szobán, vegyél szoknyát és azt csak fel kell húzni. De a bugyit, harisnyát vedd le. Én ilyenkor nem szeretek szoknyában menni, mert az öltözőben eléggé macerás a harisnyával bajlódni. Vagy vegyél fel egy hosszabb pólót, ami eltakarja a feneked.

És ne félj. Mindenképpen mondd meg neki, hogy először vagy itt. Nem lesz semmi baj.

2009. jan. 14. 19:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyosak vagytok! És köszönöm szépen, hogy nem voltatok bunkók és lenézőek! Nagyon sokat segítettek!(L)
2009. jan. 14. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:
75%

Oh igaznán nincs mit, ez természetes dolog, én nagyon paráztam az elsőtől, de am kilehet bírni.

Sok bátorságot:)

2009. jan. 14. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
hat amikor en mentem elsonek, valamiert azt hittem, hogy majd adnak valami kopenyt, amit felveszek, hat fraszt, en meglepodtem, hogy csak ugy meztelen alsotesttel kell a fulketol a szekig elmenni. A doki mondta hogy neha szoktak valami torulkozot vagy szoknyat vinni, na mindegy, ezt mar en is tudom, de amugy tenyleg nem ciki, mert mar millioszor lattak olyat.
2009. jan. 14. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!