Mikor várhatom, hogy érezni fogom a picikém mozgását?
Figyelt kérdés
13 hetes vagyok. UH-on már szépen "kalimpál", de én még nem érzem. Mikor fogom érezni, és fel fogom ismerni, hogy ez ő?2010. nov. 8. 12:12
1/8 anonim válasza:
Első babánál 16. héttől bármikor. Ha vékony a hasfalad akkor hamarabb ha nem akkor inkább a 20. hét felé lesz egyértelmü.
2/8 anonim válasza:
Még egy picit türelmesnek kell lenned. :)
Nekem mindenki azt mondta, hogy első babánál majd csak a 20. héttől fogom érezni... Hát, megéreztem a 18. hét első napján, azóta pedig minden nap jelzi, hogy köszi, jól van. :)
De a 16. héttől már érezheted, sokszor észre sem vesszük, hogy ő mozog. :)
3/8 anonim válasza:
Szia! Ne izgulj! Persze könnyű ezt mondani, én is már alig vártam (:
A 16.héttől már el lehet dönteni, hogy tényleg ő mozog e. Sőt én 15 hetesen éreztem ráadásul első babánál. Igazából semmihez nem hasonlítható, ami amúgy zajlik benned.
4/8 anonim válasza:
15. héttől el kezdheted figyelni (én 14+5naposan éreztem először, pedig akkor még nem is vártam) és szerintem 18. hétig minden bizonnyal be fog jelentkezni. ha nem max. a 20.-ig
5/8 anonim válasza:
13:49 vagyok nekem is első baba. kezdem azt gondolni, hogy semmi köze hozzá, hogy hanyadik.
6/8 krisztina27 válasza:
15-hetesen éreztem először, de még akkor nem voltam biztos benne,hogy őt érzem de most már 19-hetesen tuti hogy ő volt. Boldog babavárást. Majdnem lemaradt első baba.
7/8 anonim válasza:
én 15 hetesen éreztem őt, és rögtön tudtam, hogy ő az. vékony vagyok, ezért lehetett, és nekem is nagyon kalimpált a 12 hetes uh-n. 20. hétig csikizte az oldalamat, aztán 20 héttől rugdosott, de már ugy, hogy Apuka is érezte, azóta mindennap rugdos, főleg este, de napközben is érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!