Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, hogy egy napig nem...

Van olyan, hogy egy napig nem is mozdul a picúr?

Figyelt kérdés
19 hét + 2 naposak vagyunk. Kb 2 hete érzem, h mocorog a picúr, de nem úgy, ahogy sok helyen írták, h "kis buborékok" stb., hanem rendesen rugdalózik a babám. Minden nap többször is szokott (2 óránként), de ma még egyszer sem éreztem.....
2008. jan. 10. 17:08
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Nyugodj meg,semmi gond nincsen.A babának is kell pihennie.Most a passzív fázisában van.Lehet,hogy estére már e´rezni fogod.A kis buborékokat,az elsö mozga´sokkor mondják,amikor még kicsi,sok a helye a mozga´sra,aze´rt nem érezni annyira.19 hetesen már nekem is rendesen ficánkol.Ha holnap sem érzed a mozgását,hogy megnyugodj,ne´zesd meg a dokiddal,vagy a ve´dönövel.

De biztosan nincsen gond.

38hetes kismama.

2008. jan. 10. 17:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Előfordul, igen, a babák is érzik a frontot pl, de vannak aktívabb és kevésbé aktív napjai.

De ilyenkor ha egy napig nem mozog, fel szokták keresni az orvost, biztos ami biztos alapon.

2008. jan. 10. 17:17
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, én rengeteg könyvet elolvastam már a terhességről, mind azt írja, hogy ilyenkor még nincs semmi gond, ha nem mindig érzed a Kicsidet!Olyan pici még, az természetes, ha nem mindig aktív!Az is lehet, hogy most olyan pózban fekszik benned, hogy nem érzed annyira a mozgását.Ne idegeskedj!
2008. jan. 10. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!