Nagyon meglepődtem ma, mert év elején teszteltem pozitívat és menzesz szerint ma vagyok 7+6 hetes terhes, direkt nem is mentem előbb UH-ra, gondoltam ha ma megyek legalább már szívhang is lesz meg minden. Dokim eddig szabon volt, vagyis egész januárban szabin van, de ma ügyelt a kórházban és azt mondta bemehetek, hogy legalabb igazolja a terhességet. És legnagyobb meglepetésemre 5+6-nak mérte az embriot, szívcsőpulzálással.
Biztos, hogy később fogant, mint normál esetben, mert 38-45naposak a ciklusaim, de azért nekem kicsit erős ez a 2 hét különbség. Járt már valaki így? Attól félek, nehogy valami fejlődési rendellenesség legyen.
jan. 18. 14:28
1/5 anonim válasza:
Pedig szerintem pont ennyinek kell lennie. Majdnem 2 héttel hosszabb a ciklusod, 24-31 nap körül lehet az ovud mert mensi előtt 14 nappal van általában, sőt még pár nappal később is lehet. Ovukor vagy 2 hetes. Tökéletes az 5+6.
jan. 18. 14:47
2/5 anonim válasza:
Ahogy az 1-es írja. A 2 két hét eltérés tökéletes. Nekem 34 napos ciklusban fogant, annak megfelelően mindig le is volt maradva 6-7nappal.
Jó nálad a matek, nincs miért aggódni.
jan. 18. 14:59
3/5 anonim válasza:
5+6-nál márátott pulzálást? Az jó
jan. 18. 15:02
4/5 A kérdező kommentje:
Igen, latta a pulzalast, egyertelmu volt, meg enis lattam a kepernyon, amikor mutatta
jan. 18. 15:08
5/5 anonim válasza:
Nekem is hasonlóan hosszú ciklusaim vannak, mint neked (emiatt azóta kezeltek, mert kiderült, hogy IR okozta nálam, de sikerült spontán teherbe esnem). A lányom emiatt kisebb volt ~2 héttel, mint menstruáció szerint. A 12.hetes genetikai ultrahangon módosították is a kiírt dátumot. Ez amiatt van, hogy a hosszú ciklus miatt később van ovuláció, később fogant meg a baba. Semmi gondot nem jelent, átírják a dátumot (a méretei alapján adtak genetikaira időpontot), hogy fiatalabb és kész. Teljesen egészséges, azóta 7 éves már
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!