5 hetes babámnak hasfali sérvet talált a háziorvos középen, a köldöke felett. Mire számithatok?
Figyelt kérdés
Folyamatosan feszítette magát hátra, kóhögött, és állandóan bukott, ezért vittük orvoshoz. Volt már valaki hasonló helyzetben? Tényleg csak a műtét lehet megoldás?szept. 13. 13:23
1/3 anonim válasza:
A sógorom kislányának volt. Nagyon fájt neki, állandóan sírt. Egyéves korában volt a műtét, előbb nem csinálták meg. Meggyógyult, azóta felnőtt, két gyereke van. Hallottam olyat is, hogy nem kellett a műtét, mert összeforrt.
2/3 anonim válasza:
Hat kis sérve az én babámnak is volt ugyan ugy köldök felett de nálunk a doki azt mondta, hogy ne foglalkozzunk vele csak ha lilul vagy látványosan nagyobb lesz mert ilyenkor ezzel még nem csinálnak semmit, És kinövik. Amugy ki is nőte szerintem mar fel eves korába se látszott jó persze akkor első gyerekes anyukaként rettentő bűntudatom volt de semmi se lett belőle.
3/3 anonim válasza:
Nekem is volt kiskoromban, 5-6 évesen nőttem ki. Nem kellett műteni.
Az én lányomnak is van, azt mondta a háziorvos, hogy 90% hogy kinövi ovis korára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!