5 hetes vagyok, még nem látott orvos, mert ismerősök szerint csak a 6. héten menjek. Mikor menjek orvoshoz? Milyen vizsgálatokra számíthatok az elkövetkezőkben?
Én 5 hetesen telefonáltam neki, és azt mondta, hogy inkább 1 hét múlva menjek, akkor már tutira lát valamit! Szóval szerintem is a 6. héten menj el a dokihoz!
Hüvelyi UH-val fog megvizsgálni, ami nem fájdalmas.
Nekem nem volt utána labor, azt mondta, hogy pihenjek sokat. A 11. héten nézett meg újra, akkor már a Pici minden szerve kifejlődött! :-) Felvettem a kapcsolatot a védőnővel, megkaptam a kis könyvet és irány a 12. heti ,fontos UH vizsgálat. A többit úgy is tudni fogod, a doki és a védőnő is mindig mondani fogja (jó esetben)
Üdv: 40 hetes kismama
Előző vagyok. Úgy a 12. hétig megcsinálják a vérvételt, vizeletvizsgálatot, fogászat, védőnő, ekg, háziorvos.
A sorrend mindegy, de a háziorvost hagyd a végére, mert ő írja be a leletek adatait a kiskönyvedbe, amit a védőnő ad.
Legalábbis nálam így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!