Van olyan aki mostanában lett kismama és 12 dpo felett lett csak pozitív a teszt, pontos uvulációnál ? Reményt adna ☺️
Az uvula az a nyelvcsap, 'uvuláció' meg nem létezik.
Amúgy meg nem értem a hiszti okát, ahogyan azt sem, hogy minek tesztelsz a 14. nap előtt...
Kedves válaszoló, elsősorban köszönöm, hogy válaszoltál. Szeretném tisztázni, hogy nem vagyok egy buta ember. Tudom mi az ovuláció és az uvula között a különbség és nem is egy kislány vagyok aki esteleg még nem tudná hogy milyen testrészek vagy folyamatok vannak a testében, elírás történt a telefon billentyűzetén. vannak emberek akikkel néha megesik, hogy hibázik. Hisztiről meg főleg nem volt szó, személyes tapasztaltokra voltam kíváncsi. 😊 Azért teszteltem hamarabb mert egyes tesztek annyira érzékenyek, hogy akár 5-6 nappal a menzesz előtt is kimutatja a HCG-t, nyilván van akinek ilyen korán még nem. ☺️ Ez ugye függ attól, hogy pontosan hány nap alatt történt meg a beágyazódás ha megtörtént illetve a HCG koncentrációjától a vizeletben. ☺️ Mint fentebb is írtam a kérdés olyan babára vágyó hölgyeknek szólt akinek vannak tapasztalati és szívesen megosztják velem. Illetve voltam már kismama is nem kell felvilágosítani hogy mi micsoda 😊
Szép napot,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!