Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » CB digitális teszt 2-3 ír ,...

CB digitális teszt 2-3 ír , akkor 3-4 hetes lehetek ?! Számoltak alapján 6 ..

Figyelt kérdés

jan. 15. 20:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

2-3héttel több a valós. Mensi elmaradáskor 1-2hetet ír, orvosilag akkor már 4 hetes a terhesség.

A 6 hét az reális.

jan. 15. 21:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat 1-2 ír ,
jan. 15. 21:05
 3/7 A kérdező kommentje:
1-2ir viszont számoltak alapján 6 hetes lehetek
jan. 15. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor vagy nagyon hosszú ciklusod volt, vagy valami gond van.

Korábban nem csináltál tesztet?

Milyen ciklushosszaid vannak?

jan. 16. 05:44
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A HCG szint nem egyformán emelkedik mindenkinél. Lehet hogy alacsonyabb mint amire a tesztnél be van állítva hogy jelezze a 2-3 hetet :)

De ez még nem feltétlenül baj, a normál HCG szint széles tartományba esik :)

jan. 16. 06:00
 6/7 A kérdező kommentje:

Dec.3-7ig volt a mensi.

Majd január 3-7 ig ..

Tegnap előtt gondoltam csinálok egy tesztet délután .. normális sima teszt pozitív lett majd tegnap reggel megismételtem pozitív lett , tegnap délután is csináltam egyet az is pozitív illetve a digitális 1-2ot ír .

Lehetséges hogy az előző Péterresemnel jött össze a babo, viszont megjött meg e hónapba a mensim ?!

jan. 16. 06:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Másképp nem lehet.. január3-7az már nem mensi volt. Hisz még csak most lett volna ovud.

Dec.3. Volt az utolsó mensid így 6+2-nél tartasz. 1-2hét a cb-n akkor is gyanús. A sima tesztek, ha erős pozik lettek most, akkor lehet minden ok és a cb téved.

Egyébként mi okból teszteltél ciklus közepén konkrétan ovu időben? Én a helyedben még ezen a héten elmennék dokihoz. Ha valóban 6 hetes vagy már látnia kellene szikhólyagot embrióval. Már csak a januári vérzés miatt is nézzen meg...

jan. 16. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!