Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Néztem digitális tesztet több...

Néztem digitális tesztet több mint egy hete ami azt mutatta 2-3 hetes,viszont tegnap is néztem és teljesen ugyanazt mutatta.Baj lehet? Nem értem. Elejen puffadt a hasam is most mintha teljesen vissza húzódna.Melleim nagyon fajnak még mindig,vérzésni

Figyelt kérdés

jún. 12. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mióta késik?
jún. 12. 17:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Április 24.-én volt meg utoljára,de a menstruációm nem igazán volt előtte igazi már jo pár honapja. Nemtudom sajnos.Voltam dokinál teszt előtt 2 mmes petezsákot látott semmi mást.Aggaszt nagyon mert elsőnek a hasam puffadt,stb mostanra annyi van a tünetekből hogy a melleim fájnak.
jún. 12. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Na várj. Ha április 24-én volt utoljára menstruációd, akkor most 7 hetes terhes vagy. Ha egy hete teszteltél először, akkor 6 hetes voltál, és ha a doki az előtt pár nappal 2 milliméteres petezsákot látott, akkor az úgy rendben volt. Azt meg, hogy azóta mi van, senki sem tudhatja. Felesleges összevissza tesztelgetni, semmire nem mégy vele, max csak felhúzod magad teljesen értelmetlenül.
jún. 12. 18:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért aggaszt nagyon mert nem érzem úgy magamon:( de nagyon kedves vagy,úgy legyen ahogy mondod.Köszönöm válaszod
jún. 13. 06:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még senkinek nincs tünete...
jún. 13. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!