Néztem digitális tesztet több mint egy hete ami azt mutatta 2-3 hetes,viszont tegnap is néztem és teljesen ugyanazt mutatta.Baj lehet? Nem értem. Elejen puffadt a hasam is most mintha teljesen vissza húzódna.Melleim nagyon fajnak még mindig,vérzésni
Figyelt kérdés
jún. 12. 16:08
2/5 A kérdező kommentje:
Április 24.-én volt meg utoljára,de a menstruációm nem igazán volt előtte igazi már jo pár honapja. Nemtudom sajnos.Voltam dokinál teszt előtt 2 mmes petezsákot látott semmi mást.Aggaszt nagyon mert elsőnek a hasam puffadt,stb mostanra annyi van a tünetekből hogy a melleim fájnak.
jún. 12. 17:14
3/5 anonim válasza:
Na várj. Ha április 24-én volt utoljára menstruációd, akkor most 7 hetes terhes vagy. Ha egy hete teszteltél először, akkor 6 hetes voltál, és ha a doki az előtt pár nappal 2 milliméteres petezsákot látott, akkor az úgy rendben volt. Azt meg, hogy azóta mi van, senki sem tudhatja. Felesleges összevissza tesztelgetni, semmire nem mégy vele, max csak felhúzod magad teljesen értelmetlenül.
4/5 A kérdező kommentje:
Azért aggaszt nagyon mert nem érzem úgy magamon:( de nagyon kedves vagy,úgy legyen ahogy mondod.Köszönöm válaszod
jún. 13. 06:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!