Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért van az, hogy nem erősödn...

Miért van az, hogy nem erősödnek a tesztek?

Figyelt kérdés

Vasárnap kellett volna megjönnie, de szerencsére nem jött meg.

Hétfőn csináltam egy predictort, ami jól kivehető pozitív volt és egy digitális tesztet, ami 1-2-őt írt.

Azóta mindennap csinálok predictort de mondhatni, hogy egy állapotban van, míg a digitális ma reggelre 2-3-at írt.

Facelle tesztet is csinálok Kedd óta az is egy állapotban van.

A 25-ös x-epil csík viszont Keddhez képest erősebb lett.

De az mitől lehet, hogy a 10-es tesztek nem erősödnek?

Tudom nem kellene ennyi tesztet csinálnom, de nagyon nehezen jött össze a baba és valamiért az elejétől fogva nem tudok felhőtlenül örülni, mert azt érzem nincs minden rendben.

Volt így más is és végül siker történet lett a vége?

Előre is köszönöm a segítséget! :)

ma 07:53
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Igen igen holnap ismételek. :)

Igazából nekem már minden megfordult a fejemben, hogy mi minden okozhatja. De ha ti látjátok az erősödést az tényleg megnyugtat. :)

ma 09:32
 12/15 anonim ***** válasza:
55%
Mik jártak a fejedben?
ma 09:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Méhen kívüli terhesség, rosszul megtapadt embrió, kémiai terhesség.. stb.
ma 09:43
 14/15 A kérdező kommentje:

Viszont ahogy most gondolkozom december 28.-án lett pozitív az lh tesztem (ciklus 18. napján) és 29.-én voltak a tipikus ovus tünetek jobb oldalon.

Aztán pedig december 30.-tól január 1.-ig éreztem a bal oldalamon is fájdalmat és január 1.-én volt termékeny nyákom is, de 28.-a után nem lett már pozitív az LH teszt.

Nem tudom ez segíthet-e valamit.

ma 10:15
 15/15 A kérdező kommentje:

[link]

Ezek mostaniak. Predictoron kívül szerintem a másik kettő szép erős.

ma 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!