Manó 88 kérdése:
Első lombikon vagyunk túl, eredményesen Pozitív lett a teszt már a 11. napon beültetés után, de elkezdtem barnázni, azóta erősödnek a tesztek. Doki azt mondta nem kell semmit tenni csak pihenjek. Jövőhét csütörtökön kell uh ra mennem. Aggódnom kell?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 23. 17:16
1/8 anonim válasza:
Miért is kéne aggódnod? Talán jobb lesz?
2/8 anonim válasza:
Lehet kaphattal volna progeszteront
3/8 A kérdező kommentje:
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy járt - e már más is így és minden rendben volt a babával?
2019. ápr. 23. 17:51
4/8 anonim válasza:
Nekem 2x volt így kezdődő lombik terhességem. Emiatt egyszer sem lett probléma.
5/8 anonim válasza:
Én a 10. hétig barnáztam, véreztem. Ikreim születtek. ❤❤
6/8 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam dokinál. 6mmes petezsák jó helyen, 16 mmes méhnyálkahártya. Kaptam még plusz progeszteront. Azt mondta pihenjek, sajnos mást nem tudunk tenni. Ma még mindig ugyanúgy barnázok, reggel több is volt sajnos, holnap megyek vérvételre meglátjuk emelkedik - e a hcg, a keddi eredmény 1678,6 UI/l.
2019. ápr. 25. 16:21
7/8 anonim válasza:
Érdemben nem tudok hozzászólni, de nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!! ❤
8/8 anonim válasza:
Nekem Rutascorbint ajánlott rá és Magnerotot a meddőségis dokim. (Az ikres anyuka)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!