Miért van az, hogy nem erősödnek a tesztek?
Vasárnap kellett volna megjönnie, de szerencsére nem jött meg.
Hétfőn csináltam egy predictort, ami jól kivehető pozitív volt és egy digitális tesztet, ami 1-2-őt írt.
Azóta mindennap csinálok predictort de mondhatni, hogy egy állapotban van, míg a digitális ma reggelre 2-3-at írt.
Facelle tesztet is csinálok Kedd óta az is egy állapotban van.
A 25-ös x-epil csík viszont Keddhez képest erősebb lett.
De az mitől lehet, hogy a 10-es tesztek nem erősödnek?
Tudom nem kellene ennyi tesztet csinálnom, de nagyon nehezen jött össze a baba és valamiért az elejétől fogva nem tudok felhőtlenül örülni, mert azt érzem nincs minden rendben.
Volt így más is és végül siker történet lett a vége?
Előre is köszönöm a segítséget! :)
Szia!
Megnézhetem a teszteket? Nem lehet, hogy eleve erősek voltak? Az erősödés akkor fontos, amikor pont elkapsz egy 9-10 dpo-s nagyon halvány pozitívat.
A digitális nagyon bíztató, szerintem nincs miért aggódnod. Viszont tudom, milyen érzés a veszteségtől való félelem (nekem sajnos volt is egy).
Ha te bebeszéled magadnak, hogy nincs rendben, csak bizonyítékok fognak segíteni megcáfolni. Menj el 2x hcg vérvételre. A 2 között 2 nap teljen el. Ha duplázódik (mégpedig fog!), akkor minden rendben a hcg hormonnal.
Mensi késés után a 10-es tesztek már nehezen erősödnek. Onnantól a 25-ös teszteken van még látványos változás, de kb 5-6nap késésnél már azokon se lesz változás.
Leginkább mensi elmaradásig van jelentősége az erősödésnek, utána meg már nincs.
Tessék örülni és leállni :)
Ha nagyon nem bírsz, kétnaponta hcg vérvétel sokkal biztosabb, mint a teszteket elemezni, amik hcg szint mérésre alkalmatlanok. 120as hcg és 2000-es hcg mellett is ugyan olyan erősségűek.
De hát ezek szépen erősödő tesztek. :o
Viszont szerintem el van számolva. Tuti, hogy akkor volt ovud, amikor gondolod? Vagy csak karkulátor alapján gondolod? Mert nekem 9. dpo-n volt olyan, mint neked a 15-en. Predictor esedékes mensi előtt 4-5 nappal halvány, nem pedig késésnél.
Az egyébként, hogy mensitől számolva 6 hét, nem jelent semmit. Csúszhat az ovu heteket is akár. Lh teszteltél, vagy egyértelmű tüneteid vannak ovunál?
Lh teszteltem és voltak egyértelmű tünetek is + hőmérőztem.
Ezért nem értem én sem, hogy miért csak ilyenek. 🥺
Tegnap nekem volt a kérdésem az, hogy a 180-as hcg megfelelő-e 4+3 hetesen.
Csak ezt kifelejtettem reggel.
Hm. Igazából szélsőségesen nagy a normál tartománya a hcg-nek. Lehet, hogy neked kevesebb van, ami nem baj, ha növekszik.
Én egyébként látom a különbséget a teszteken. Igazából az a fontos, hogy az első halvány erősödött.
Akkor lenne baj, ha fokozatosan elhalványulna (egyébként még egy halványabbnál sem kell azonnal rosszra gondolni, mert a vizelet koncentrációja nem mindig egyforma.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!