Miért nem erősödnek a tesztek 4 nap késés után sem?
Miért ne lehetne egészseges terhesség?olyan hamar észrevetted hogy azért halvány..
Nekem.8 hetes terhességnél is nagyon halvány volt :)
Azert 4 napos kesesnel mar lehetne picit erosebb.
De egyebkent ettol fuggetlenul nem biztos; hogy baj van. Talan csak kesobb fogant.
Azért ,mert nem kell erősödnie.
A otthoni terhességi teszt azt mutatja ki,hogy VAN vagy Nincs hcg a szervezeteden, nem alkalmas arra hogy a mennyiségét mérje
Ha pozitív a teszted,késik a menszeszed,és félsz a méhenkívülitől, akkor fogod magad és kb hétfőn besétálsz a nőgyógyászati ambulanciára, kivárod a sorod, és megvizsgálnak.
Tudom, tudom, itt mindenki, egymillió hetesen megy terhesség megállapításra,de pl nekem mondta a doki,hogy rögtön menjek ultrahangra ha pozitív a teszt, mert meg kell nézni, hogy jó helyen tapad-e.
Képet tölthetnél fel, hogy megnézzük azt a tesztet
Igen, egyebkent erosodik a hcg teszt altalaban.
Es szerintem is szamit, mert amikor kemiaim volt, akkor nekem is 3 napos kesesnel meg mindig brutal halvany tesztjeim voltak, aztan megjott.
Amikor meg terhes lettem es a baba meg is maradt,akkor folyamatosan erosodott a csik, naprol napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!