Miért nem erősödnek a tesztek 4 nap késés után sem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, hátha valaki tapasztalt hasonlót.Egy napos késésnél halvány pozitív lett a tesztem. X-epil tesztcsíkot használtam, reggeli első vizelettel. Kicsit időn túl, körülbelül 5 perc után lett látható a második csík, nagyon halványan. Azóta eltelt 4 nap, de a teszt ugyanolyan halvány, és nagyon lassan jön elő. Clearblue digitális 1-2 hetet ír ki, pedig már 2-3-at kellene. Tudom, hogy ebből egészséges terhesség nem lesz, de a méhen kívülitől nagyon félek. Októberben volt vetélésem. Valakinek van esetleg hasonló tapasztalata?2023. febr. 23. 14:37
11/15 anonim válasza:
Nekem 8 dpon volt valami a teszten, minden nap minimálisat erősödött, de 14.nap is az x epil alig látszott még,volt pár terhességem, missedem, de a x epil 11-12.napon m@r látszott.
Sajnos mikor mentem 5 nappal kissebb volt, lassan indult lett szívhang, de sajnos pár nap múlva el is ment.
Nekem ez 7.igazolt terhességem volt és mindig szépen erősödött, még az uras petezsáknál is.
Neked nincs viszonyítási alapod ha eddig nem volt jól végződő terhességed, lehet neked lassan termelődik a hcg.
12/15 A kérdező kommentje:
11-es, van viszonyítási alapom. Az első terhességemből született a kislányom. Egyetlen tesztet csináltam, amikor kimaradt a vérzésem. Erős két csíkos volt. A második terhességemnél ugyanez, de őt sajnos kromoszóma rendellenesség miatt el kellet engedjünk. A következő kémiai lett. Utána lett egy elhalt terhességem. Ott is lassan erősödött, de legalább erősödött. Remélem most meg nem méhen kívüli lesz.
2023. febr. 23. 17:18
13/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Leírom, mi lett a történet vége, hátha valakinek segít, aki hasonló problémára keresi a választ. Mivel a teszt később sem erősödött, elmentem vérvételre, amit többször ismételtem. Bebizonyosodott, hogy a HCG szint nem emelkedik megfelelően. Nem duplázódott 2 naponta. Orvos is megállapította, hogy nem fejlődik az embrió. Végül 6 hetesen elvetéltem. Szóval a lényeg, hogy ahogy emelkedik a HCG mennyisége a szervezetben, az látható a teszten is.
2023. márc. 8. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!