Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt nagyvaradi anyukak,...

Vannak itt nagyvaradi anyukak, kismamak? Vagy valaki, aki a nagyvaradi szuleszeten szult? Lenne nehany kerdesem.

Figyelt kérdés
2010. nov. 7. 17:12
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom ami Veled történt.... Mi történt a babával? Mennyi idős volt a terhességed? Ne haragudj, nem akarok tolakodó lenni, vagy nem akarom, hogy fájjon...

Én sikeresen szültem Brezovskynál, baj volt, mert nem tágultam, s megcsászározott. Bohém doki, de teljes mértékben meg voltam vele elégedve.

Végül ki végezte a műtétet?

2011. aug. 26. 19:26
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
utolsó vagyok, azóta eltelt 2 év... 9 hetesen akkor elhalt a magzat,és itt végül Sámuel azonnal fogadott....most ujra terhes vagyok, és Váradon járok dokihoz.
2013. júl. 31. 12:51
 23/24 anonim válasza:
81%

sziasztok,en is nagyvaradrol vagyok.

mi is most tervezzuk a kisbabat es nem tudom, hogy amikor eljon a pillanat hogy teherbe esek, kihez menjek?!

melyik orvoshoz? erdemes a pelinkaba annyi penzt kiadni, vagy a felujitott szuleszeten is meglehet bizni az orvosokban?

tudom, nem ide kene irni a kerdesemet, de remeltem, hogy itt hamarebb kapok valaszokat.

elore is koszonom!

2015. nov. 4. 12:25
 24/24 anonim válasza:
100%
pelikanba*
2015. nov. 4. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!