Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az első perctől kezdve a...

Rekucika1994 kérdése:

Az első perctől kezdve a párom vette nekem az elevit terhes multivitamint de hánytam tőle, most vagyok 23 hetes terhes hogy nem lenne késő elkezdenem szedni terhes vitamint? Illetve femibiont vettem patikába és mennyire jó ez?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
10%

Sosem késő.

Gal babaváró a legjobb. Amellett kb. minden fölösleges.

tegnapelőtt 14:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Sose késő elkezdeni szedni. Nekem a femibion farkasétvágyat csinál. Az előző gyereknél 25 kg-t híztam, folyamatosan éhes voltam. A mostani terhességem elején jutavit kismama vitamint szedtem, de nemrég kaptam femibiont. Pár napja szedem és megint azt érzem, hogy folyamatosan éhes vagyok. (20 hetes vagyok)
tegnapelőtt 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is Jutavitet szedtem, több vitamin van benne, mint a többiben. Az első 12 hétben sosem tudtam szedni vitamint, még a gumivitaminokat is kihánytam. De úgy estem teherbe, hogy előtte hónapokig szedtem, hányás után is, sosem volt semmi baj, még vashiányom sem volt.
tegnapelőtt 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem minden neves vitamintól hányingerem volt...ilyenkor váltani kell. Nekem első babával a dm baba-mama vitamin vált be, most jutavitet szedek. A drágábbra nem csak a pénztárcám allergiás úgy látszik xD
tegnapelőtt 14:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem késő de remélem azért folsavat szedsz, szedtél?
tegnapelőtt 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!