Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy 20 kg-t...

Lehetséges, hogy 20 kg-t híztam, pedig még csak 23 hetes terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Az első 3 hónap full hányinger volt, egy kg nem jött rám. 4.hónapnál kezdtem magamhoz térni. Azóta sem vagyok kívánós, csak nincs hányingerem kajától. Tény, hogy most beteg voltam, és rengeteg cukros teát ittam + a gyümölcsöket kettesével eszem, van hogy naponta 2x. Ez tényleg +20 kg? :(

Én az a lány vagyok, aki sosem fogyott, max nyúltam, majd megint híztam.

72 kg voltam, most 90...

A baba fél kg, 30 cm.

Mi lesz még, mit tegyek, vagy ez normális, le fog menni?

okt. 26. 22:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Ha ez igaz, villámgyorsan vizsgáltasd ki magad, kezdetnek cukorbetegségtől kellene indulni.
okt. 26. 22:49
 2/13 anonim válasza:
92%

Szerintem is vizsgáltasd ki minél előbb! Vércukrodat, pajzsmirigyedet mindenképp érdemes lenne ellenőriztetni.

Én most léptem a 24. hétbe, és eddig összesen 2 kilóval vagyok nehezebb.

okt. 26. 23:12
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Vagy vizesedsz.
okt. 26. 23:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Tuti,hogy jó a mérleg? Ha lehetőség van, meg kéne mérni másikkal is.

Látszik is rajtad szemre, hogy kábé 20 kiló ment fel?

(Nem értek hozzá.)

okt. 26. 23:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem nezted be a terhesseg elotti sulyodat?

Jo egyaltalan a merleged?

En tenyleg szo szerint folyamatosan ettem terhesseg alatt, mert csak akkor nem volt hanyingerem. Es igy hiztam a vegere 15 kilot.

Ez szerintem lehetetlen ennyi ido alatt, hacsak nem tenyleg valami oriasi baj van vagy benezted a sulyod es nem 72 kilo voltal alapbol se.

okt. 26. 23:54
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

A többiekkel értek egyet. Kb 2 hónap alatt 20kg plusz az rendgeteg. Kizárt, hogy jól láttad, vagy jót mutasson a mérleg. Igaz én túlsúlyos vagyok, de a kezdethez képest még mindig mínusz 2kg-nál járok. Nem hánytam csak émelyegtem, én is mindig ettem, mert csak úgy volt jó. 17+4 hetes vagyok. Anyukám végig hanyt és végig zabált közben, a szóhasználatom megállja a helyét, velem +24kg lett a végére a tesómmal meg +26kg.

Mérd meg magad újra, vagy a védőnőnél, és ha valóban annyi az annyi akkor beszélj a dokiddal és vizsgáljanak meg. 20+kg visuont szemmelláthatóan látszódik az emberen, és a 2 hónappal ezelőtti összes ruhádat is rendesen kihíztad, tehát ha beleférsz az eddigi nadrágaidba akkor nem híztál ennyit. Pocakor ne vedd figyelembe, ha a fenekeden felmegy a gatya, nem lehet rajtad 20kg...

A legjobbakat kívánom!

okt. 27. 02:45
 7/13 anonim ***** válasza:
72%

Én is 72kg-ról indultam. Én zabálok. Mindent is.

Mégis 74kg vagyok. 25hetesen.

Itt nálad valami nagyon nem oké

okt. 27. 07:18
 8/13 anonim ***** válasza:
44%

Pedig de, lehetséges. Hiába írják, hogy nem. Az elején én is alig ettem pár hétig, nem hányinger miatt, hanem, mert van egy betegségem, ami miatt nem tudtam. Utána viszont rengeteg édességet. Na, most ugye, a szervezet ilyenkor terhesség nélkül is elkezd tartalékolni, ha koplalás után nekiállsz enni, az tök mindegy, miért nem eszel. Plusz én leszoktam a cigiről az elején, olyankor is hízni szoktak, illetve abba kellett hagynom a sportot, meg szinte minden mozgást veszélyeztetettség miatt. Ez volt a terhességem első fele.

A másodikban már mozoghattam, sokat mozogtam is, bár a sportot nem folytathattam. Kiderült, hogy van egy enyhe GDM-em, a cukrot teljesen elhagytam, de gyümölcsöt még mindig sokat ettem.

23 kilót! szedtem fel, nagy részét az első felében. A végén már alig híztam. Óriási hasam volt és óriási gyerekem is, meg baromira vizesedtem.

Amikor kijöttem a kórházból, még úgy néztem ki, mint amikor bementem. De 2hét alatt lement 18kg, 1hónapos korára az egész. (Szoptatok.)

okt. 27. 07:44
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindegy 8-as, hogy a 23 kg lett a vége vagy 20kg az elején 2 hónap alatt. Nagy különbség van. Pont ahogy írtad GDM-es lettél....lehet a kérdező is az és el kell hagyni a cukrokat meg a gyümit is... tehát nem...nem normális jelenség ennyit hízni. Beszéljen a dokival és nézzenek terheléses cukrot...24. Hét körül amúgy is kötelező vizsgálati elem.
okt. 27. 08:16
 10/13 babyboom567 ***** válasza:
100%

Hízékony vagyok, de terhesen összesen 7 kilót híztam.

2 hónap alatt a 20 kiló, vagy mérési hiba, vagy valami bajod van, ami sűrgős kivizsgálást kíván.Illetve rádmennek az eddigi ruháid,vagy mindenből újat vettél?Mert 20 kiló hízásnál,az minimum 2 számmal nagyobb kell mindenből.

okt. 27. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!