Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy 20 kg-t...

Lehetséges, hogy 20 kg-t híztam, pedig még csak 23 hetes terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Az első 3 hónap full hányinger volt, egy kg nem jött rám. 4.hónapnál kezdtem magamhoz térni. Azóta sem vagyok kívánós, csak nincs hányingerem kajától. Tény, hogy most beteg voltam, és rengeteg cukros teát ittam + a gyümölcsöket kettesével eszem, van hogy naponta 2x. Ez tényleg +20 kg? :(

Én az a lány vagyok, aki sosem fogyott, max nyúltam, majd megint híztam.

72 kg voltam, most 90...

A baba fél kg, 30 cm.

Mi lesz még, mit tegyek, vagy ez normális, le fog menni?

okt. 26. 22:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mérési hiba (mondjuk azt kizárnám, ennyit nem tud csalni a mérleg, meg 20kg az szemmel látható hízás) akkor kikell vizsgálni. 20kg 2 hónap alatt rengeteg, ott vagy hormonális gond van, vagy vizesedsz, nem is kicsit. Orvos mit mondott? Mikor látott? Védőnő? Vérnyomásod? Cukrod?
okt. 27. 11:28
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor a nulladik kérdés az amit feljebb is írtak: mizujs a ruháiddal (a combodon látszania kellene egy ennyire hirtelen súlygyarapodásnak így a hasméretet is kihagyhatod), illetve ha lehet nézd meg egy másik mérlegen. Nekem olyan is volt hogy beakadt valami alá és így 3kilóval többet mutatott.

Ha tényleges a hízás akkor viszont keresd fel az orvost vele, egy max két hónap esetén 20kilo indukál némi kivizsgálást, ő fog neked segíteni hogy pontosan mivel is kezdjetek.

Amúgy sokan írják hogy zabáltak és mégsem jött fel a végéig alig jött fel valami, hát én IR miatt nem zabálhatok, 150gch-t eszem és figyelek a mozgásra és jelentős túlsúllyal indultam, mégis 29hetesen 3kilóval nehezebb vagyok. Ami nem gáz, sőt tök normális, a leleteim is nagyon szépek. Ezzel csak azt akarom mondani hogy azért a hízékonyság alkati dolog is, van akinek kevésbé kell figyelni a hízásra és van akinek jobban. Ha oda jut nálatok az eset hogy nem pajzsmirigy, vizesedés és nem is durva GDM akkor érdemes elmenni egy dietikushoz, és azzal átnézni hogy mi lehet a probléma.

okt. 27. 11:35
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

#9! Írtam, hogy nekem is az elején ment fel, a végén már alig. Nem tudom most fejből,de talán meg tudom nézni, mikor álltam+20-nál.Azt tudom, hogy max.10-et akartam hízni és már kb.15hetesen mondogattam, hogy már megvan 🙄

Azt viszont nem írtam, hogy normális. Én például nagyon korán rettentően vizesedtem. 4számmal nagyobb papucsba se ment bele a lábam. A terhelésesem is jó lett, csak később lett rossz kontrollon. De enyhe volt, végig jókat mértem, 160grammost se kellett tartanom, kalóriát meg végképp számolatlanul, szóval a végén is hízhattam volna akár, de tény, hogy az addigi édességbombákat elhagytam.

okt. 27. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!