Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 9 hetes terhesen enyhulo...

9 hetes terhesen enyhulo tunetek, halvanyabb teszt?

Figyelt kérdés

Tudom, sokan teljesen nem normalisnak fognak nezni de 9 hetes terhes vagyok, holnap megyek a kovetkezo uhra viszont az eltelt 1-2 hetben enyhultek a tuneteim. Igy arra gondoltam hogy csinalok egy terhessegi tesztet, amivel most jol megszivattam magam mert halvanyabb lett mint amit 3 hete csinaltam es most itt idegeskedem rajta..

A felso teszt 3 hettel ezelotti reggeli, az alsot ma csinaltam nem reg es halvanyabbnak latom. Ez normalis vagy bajt jelezhet?

[link]

tegnap 11:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmivel sem halványabb. :)
tegnap 11:56
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se halványabb. Ilyen mennyiségű hcg-nél, ami 9 hetesen van a szervezetben, ezek a tesztek már nem mutatnak értelmezhető különbséget. A tünetek meg jönnek-mennek, erre nem alapoznék. Nyugodj meg :)
tegnap 12:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Probléma sajnos lehet akár erősödő tünetek/teszt mellett is, de én semmi különbséget nem látok a tesztjeid között, szerintem ez egyáltalán nem ad okot az aggodalomra 🙂

(A halványulás nem itt kezdődik, sajnos tapasztaltam 😞)

tegnap 14:15
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok. Koszonom szepen hogy megnyugtattatok! 😊 kedves utolso! Nagyon sajnalom hogy veszteseg ert! :(
tegnap 15:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne aggòdj tünetek jönnek mennek, 10 hetes vagyok, az elmùlt két napban nem igazán fájnak a melleim és most megduzzadva sincsenek annyira, ma voltam dokinál és minden rendben a picivel! Tesztet meg többet ne csinálj, felesleges! Csak parázol feleslegesen!
tegnap 17:57
 6/9 anonim ***** válasza:
A mai teszt erősebb, de tök mindegy, ilyenkor már nincs értékelhető különbség.
tegnap 20:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Rendben van minden!!! 😊
ma 09:40
 8/9 anonim ***** válasza:
85%
Na látod, nagyon örülök. Szerintem most már ne tesztelj többet :)
ma 13:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, innentol mar hozza sem erek a teszthez. Semmi ertelme. Nagyon szepen fejlodik, mozgolodik es meg a szivvereset is hallottuk. Holnap leszek 10 hetes. A kovetkezo vizsgalat a 12 hetes genetikai lesz :)
ma 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!