Hallottatok olyat, hogy az Elevit ha a terhesség ideje
alatt végig szedi az ember lánya akkor "felfújja" a
babát?
Figyelt kérdés
Én ma hallottam és most nem tudom mit csináljak, a második trimeszterben járok, hagyjam abba vagy szedjem ritkábban, ne minden nap? Mit csináljak, vélemények?
Ez a mi esetünkben nem igaz, mert én végig szedtem és 3750gr lett a manóm! Szerintem ez pont ideális! TÉVHIT!
2009. jan. 8. 21:08
12/21 anonim válasza:
totál tévit ezt genetikusok is megmondják..ez elsősorban téged véd a fertőzésektől...nekem babaám 3300gr volt, végigi elevittel, bainőmé meg 2400gr....nincs köze hozzá h mekkora lesz baba 100%
2009. jan. 8. 21:10
13/21 anonim válasza:
Nekem is az orvos mondta, hogy egy idő után már csak kétnaponta szedjem, majd hagyjam abba. Hogy mikor kellett már nem emlékszem, már 2 éve volt. De nekem ez a szedjünk mindig mindent nagyon pénzszagú.Egészséges étkezés, zöldség, gyümölcs rendszeresen. Szereintem jobb mint a szintetikus bogyók.
2009. jan. 8. 21:11
14/21 anonim válasza:
szia,
Én az első babámmal végig szedtem Elevitet, 3645 gr-al született. Ez nagy súly??? Szerintem nem.
A Gravidát viszont nem ajánlják.
Hát, szerintem kinek mi jön be.
2009. jan. 8. 21:15
15/21 anonim válasza:
Én 7 kg t híztam összesen terhesség alatt s legvégig szedtem az elevitet...ez genetika, baba se lesz nagy...
2009. jan. 8. 21:16
16/21 anonim válasza:
Csajok! Ez olyan mint a gátmasszázsolaj használata. Van aki esküszik rá van aki szerint egy hülyeség.
Az én genetikusom azt mondta,h. ne dőljek be semmi ilyesminek, az elején szedjem de utána nem szükséges.
Ha rám hallgatsz kedves kérdező, azt csinálsz amit akarsz :-)) és ezt nem rosszindulatból írom. Ahogy érzed, ne hallgass senkire.
2009. jan. 8. 21:19
17/21 anonim válasza:
Szia! Én az első babámmal végig szedtem minden vitamint. 58cm és 4130g lett. Ja és az én fiam a későn érő tipus ugy hogy az ovonők elméletét megdöntöttem. Most a 21. hétben vagyok és azt javasolta a dokim hogy mivel elég sűrűn néznek vérképet, így legyen annak eredményének függvénye hogy mit mennyit szedjek. Mivel minden értékem tökéletes így én a hipp vitaminját iszom heti 1 alkalommal a napi helyett, és változatosan táplálkozom. Eredetileg annak is elegendőnek kell lennie! De kívánom hogy dönts jol és mindenképp szakavatott doki véleményére hagyatkozz.Nem véletlenül ez a szakmájuk. Boldog babavárást.
2009. jan. 8. 21:21
18/21 anonim válasza:
A fiamnál 9 éve azt mondta a doki, hogy ne szedjem a terhesvitamint (materna), hát én ezt be is tartottam és születtet egy 4400 grammos "csöppségem".
Ennnél a terhességemnél szedtem először az elevitet, majd a gravidát, de most 31 hetesen már nem szedek csak c-vitamint és vasat.
2009. jan. 8. 22:20
19/21 anonim válasza:
Szia,szerintem nem igaz,én a 40. héten szültem,az 5. héten tudtam meg,hogy terhes vok,,onnantól kezdve szedtem végig,és 2900-zal született a kislányom!Most a szoptatás alatt is szedem,és semmi gond nincs,anyatejes babám 4 hónapos és 6 kg!Egyáltalán nem nagy a feje és nincs felfújva sem!
2009. jan. 9. 04:15
20/21 anonim válasza:
Szerintem szükség van vitamin szedésre, mert sima kajából nagyon nehéz mindenből a megfelelő mennyiséget megennyi, főle így télen. Én Gravidát szedek, nem Elevitet, de csak a + jódtartalma miatt választottam az. Persze mellette igyekszem változatosan kajálni is.
Egyébként sokan mondják ezt a "nagyobb lesz a baba" dolgot, de szerintem ez baromság. A gyerek mérete nem hiszem, hogy ettől függ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!