Hallottatok olyat, hogy az Elevit ha a terhesség ideje alatt végig szedi az ember lánya akkor "felfújja" a babát?
Én is hallotam ilyet,de "Csak hallottam", mert a tapasztalatom a picivel nem ez.Meg amúgy azt is terjesztik h ettől nagy lesz a babák feje-nekem legalábbis ezt mondta az egyik anyuka,h ő ezért nem szedett a terhessége alatt vitamint.
Ellenvéleményt pedig az egyik óvónő mondta,aki tapasztalatból állította,h azok a babák,akiknél a terhesség alatt szedett az anyuka terhesvitamint,tanulékonyabbak,fogékonyabbak a dolgok iránt.Szóval szerintem ne aggódj,szedd nyugodtan tovább!
Szia!
Én is hallottam, sőt nekem a doki nem is javasolta a félidőtől, mert kistermetű vagyok és ha túl nagy lesz, akkor nem tudom normális úton megszűlni.
Szerintem, mindenképpen várd meg a tél végét, úgyis mindjárt jön az influenza meg a többi finomság. Biztos hogy ezek ellen is véd valamennyire!
Én sem szedem már a terhességi vitamint mert sztem is "dagaszt" meg nagy lesz a baba is. (Bár sztem nem csak a feje hanem az egész.) Nem akarok 4 kg-s babát és már így is esélyes,h. lesz annyi.
2 dokihoz jártam eddig mindkettő vélemyénye,h. a 12. hétig van értelme szedni. Utána elég ha az egészséges étkezésre figyelsz.
Üdv
36 hetes kismama
Én is hallottam több felől, hogy nem jó végig szedni. Felfújja a babát. A sógornőm tanácsolta, hogy egy idő után csak 2 naponta szedjem, majd hagyjam el. Neki a dokija tanácsolta (osztrákoknál).
A tv-ben meg azt mondanak, ami nekik jó. Kinek mi a véleménye, cselekedjen úgy. Tájékozódj még több felől, ha nem vagy biztos benne. Én tuti, hogy pár hét múlva abba fogom hagyni. De még egy ideig szedem, mert azért vannak benne fontos vitaminok.
19 hetes kismami
Nem attól lesz duci a gyerek! Akkor minden anyukával kötelezően szedetnék, és nem lenne annyi kis súlyú koraszülött gyerek! Egyébként meg ez a gyógyszergyártóknak nagy üzlet! Elég az első trimeszterben szedni, ha egészségesen étkezünk. Persze aki akarja szedje nyugodtan, ártani nem fog vele, de én nem látom értelmét. Mindkét gyerekemmel 12 hétig szedtem, egyikőjük 3600 gr, a másik 4400 gr-mal született.
36 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!