Igaz az, amit a terhesség alatt álmodik az ember, vagy pont az ellenkezője lesz?
Érdekes amit kérdeztél!Én sokszor álmodtam a szülésről,ami teljesen valósághű volt!Éreztem a fájdalmakat és mikor kibújt a baba,éreztem azt a forróságot,ahogy rárakják a pocimra!Ez nekem többszörösen visszatérő álom volt.
Most pedig itt a finisbe-36.hét- pont az éjjel álmodtam a kislányunkal és mikor felébredtem,elmeséltem a férjemnek hogy néz ki:))
Teljesen bután hangzik,de reális a kép h netán úgy fog kinézni,mert a szeme az enyém volt álmomban,a pofija az apájéra hasonlított.
Én nem tudom ezeknek az álmoknak van e valós alapja,mindenesetre jó rajta eltöprengeni.. :)És hát hamarosan mindannyian átéljük a CSODÁT és kiderűl,h volt e vmi köze az álmunknak a valósághoz.
Boldog babavárást mindenkinek!!!
Szia!Én 100-ból 99 szer álmodtam,hogy kislányunk lesz,amikor egyszer álmodtam,hogy kisfiú felriadtam.És most kisfiút várunk és nem adnám 1 millió lányért sem!!!
Boldog babavárást mindenkinek! :-)
33 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!