Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baba neme 16. Hèten?

Baba neme 16. Hèten?

Figyelt kérdés
Annyit mondott a szonogràfus, hogy fiúra utaló jelet nem làt. Kèrdeztem, hogy akkor kislàny? De konkrètumot nem mondott mègesem, csak mutatta , hogy a làbai között nincsen semmi sem. Valaki jàrt màr igy? Vagy itt mèg kèsőbb előbukkanhat valami a làbak között?
jan. 2. 20:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ezt mondták es ma vegre a 20. Heti genetikain kimondta a doki, hogy kislany.
jan. 2. 20:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekek 12 hetesen kisfiút tippeltek 70%-ra.

16.héten totál lánynak nézett ki, semmit nem láttunk a lába között. A dokim azt mondta, nem meri azt mondani, hogy lány, mert a fiúknak a csomag fel tud csapódni, ha úgy fekszenek és akkor pont nem látni semmit.

19.heti genetikán megmutatta rendesen magát, fiú lett.

Még ne vegyél rózsaszín ruhát. Majd amelyik uh-n egyértelműen látszik majd, akkor lehet hinni :) a fiúk már nem fogják tudni eldugni amilyük van. A következő genetikain már biztos lesz a neme.

Bár ismerek olyat akinek végig kislányt láttak, megvettek mindent rózsastínbe, lányos babakocsit, mert több gyermeket nem terveztek és volt már 2 fiúcska.... 32.héten meg megmutatta a baba, hogy bizony ő nem lesz kislány. Nyilván ez egy kicsit ritkább eset, de ilyen is előfordul :)

jan. 2. 21:09
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én már tudtam a genetikai vizsgálat miatt a 12. héten, hogy biztosan lány. A nőgyógyászom aranyos volt, kérte hogy ne mondjam el neki a nemét, majd ő kitalálja. A 19. héten mondta biztosanra hogy lány. De mondta hogy már korábban is lehetett sejteni, de nem volt 100%. Fiúknal hamarabb látszik.
jan. 2. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!