Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi cukorbetegseg.....

Terhességi cukorbetegseg.. mennyi a még normális érték?

Figyelt kérdés
Reggeli után 2 órával mértem 6,8at... most 5perccel ezelőtt 7,1 lett.. úgy hogy azóta nem is ettem csak cukor mentes kekszet és egy kis teát ittam. Ez még normális? Vagy már sok? Cukor terhelésen 9,6 volt a 120perces meresem.. most nagyon rá paraztam.. már a cukor mentes keksz se jó? :(
jan. 2. 15:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
19%
Étkezéshez tudtommal nem baj, ha iszol. De abból is a pepsit javasolják az édesítőszer fajtája miatt. Csak 2 étkezés között kell tartani a vizet. De ennek a diétának pont az a lényege, hogy 2-3 óránként eszel.
jan. 2. 19:41
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a víz a legjobb.
jan. 2. 19:44
 23/25 anonim ***** válasza:

22es vagyok

A víz a legjobb ez tény. Csak ha már iszik napi egy pohárral akkor tudja, hogy étkezéshez szabad csak. Pepsit meg az édesítőszer miatt mondják, de ezt én is csak olvastam az egyik posztban.

Ugyanúgy pl ha tejeskávét iszol akkor is a cukormentes mandula és kókusztejet javasolják. És azt is étkezéshez ha jól tudom.

jan. 2. 20:07
 24/25 anonim ***** válasza:

Én amit még tanácsolok neked, hogy étkezés után 1 órával is mérj cukrot, ha 7 alatt van, akkor jó, ha felette, nem jó. A 2 órás értéknek már vissza kell állnia a kiindulóra!

Késői reggeli valóban nem jó, ezen változtass.

jan. 3. 09:09
 25/25 anonim ***** válasza:
A Gullon fibre keksz jó lehet, 58% a teljes kiörlésű liszt benne, hozzáadott cukrot nem tartalmaz
jan. 3. 09:12
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!