Terhességi cukorbetegseg.. mennyi a még normális érték?
Lépj be a terhességi cukorbetegség fb-csoportba. Ott tudnak segíteni, tippekkel ellátni.
Az viszont tuti, hogy nem lehet késői reggelizni, itt az lenne a cél, hogy 0-24/7 egy stabil szinten tartsd a vércukor/inzulinszinted, hogy a baba mellékveséjét kíméld. Vagyis kénytelen vagy megerőszakolni magad, és 10-nél hamarabb reggelizni, és onnantól 2-3 óránként alvásig. Kiszámolt CH-adagokat, olyasmiből, ami megengedett. Nem egyszerű, nagyon jól tudom, kétszer is végigszívtam az egészet én is, nagyon utáltam már a végére (mondjuk az elején se szerettem :D ), de igazából ezzel amúgy magadnak is jót teszel, de a babádnak főleg.
Kitartást. A gyerekeinkért bármit, ugye.
terhességi cukorbetegség facebook csoport.
Nekem az sokat segített meg neten böngészés. A szénhidrát is fontos, nem csak a cukor,meg ugye ott a gyümölcs cukor is.
Nem volt mindegy mikor eszem,az sem hogy mit és még abból sem hogy mennyit. Pl csak 1 szelet teljes őrölt kenyeret tudtam enni. Ha ettem még egy szeletet már felment a vercukrom.
Milyen kekszet ettél?
Két kitételnek kell megfelelnie: 60 % feletti tk arány és hozáadott cukor mentes. És ebből se ehető ám bármennyi.
Késői reggeli nem működik.
Ébredés után fél órán belül enni KELL.
Lépj be tényleg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!