Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi cukorbetegseg.....

Terhességi cukorbetegseg.. mennyi a még normális érték?

Figyelt kérdés
Reggeli után 2 órával mértem 6,8at... most 5perccel ezelőtt 7,1 lett.. úgy hogy azóta nem is ettem csak cukor mentes kekszet és egy kis teát ittam. Ez még normális? Vagy már sok? Cukor terhelésen 9,6 volt a 120perces meresem.. most nagyon rá paraztam.. már a cukor mentes keksz se jó? :(
jan. 2. 15:53
1 2 3
 1/25 anonim válasza:
65%
Ha gyümölcstea volt, felvihette a cukrod. Nekem a cukor nélküli házi lekvártól is felmegy.
jan. 2. 15:58
 2/25 anonim ***** válasza:
79%
Akkor a cukormentes keksznek is kuka.
jan. 2. 16:00
 3/25 A kérdező kommentje:
Epres tea volt .
jan. 2. 16:05
 4/25 A kérdező kommentje:
Tényleg kuka ? Nagyszerű. Pedig bíztam benne
jan. 2. 16:05
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lépj be egy ezzel foglalkozó facebook csoportba, majd ott kiokosítanak.
jan. 2. 16:09
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

A cukormentes keksznek is érdemes teljes kiőrlésűnek lennie, nem elég, hogy nincs benne cukor. Én kb korpovit kekszen kívül nem tudtam semmit sem enni, a detkinek voltak még jófajta cukormentes tk kekszei, amik nem voltak vészesek, de a második terhességem későbbi szakaszában már azok is megdobták (kb 1-1 darabot tudtam büntetlenül megenni belőle, de hát azt meg minek :D ). A fehérlisztet is úgy, ahogy van, érdemes elfelejteni, na meg nyilván kísérletezni kell, hogy a _technikailag_ jó dolgok közül is kinek mi válik be, mert nem vagyunk egyformák.

Na meg sokaknak a gyümölcstea is megdobja. A zöldtea viszont leviszi a cukrot, érdemes esetleg arra cserélni.

jan. 2. 16:11
 7/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm 6-os.
jan. 2. 16:32
 8/25 babyboom567 ***** válasza:
90%
Nem a termékekben lévő CUKROT kell nézni, hanem a SZÉNHIDRÁT tartalmát.
jan. 2. 16:45
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Voltál dietetikusnál? Elmagyarázták? Nem csak azt kell nézni, hogy mit ehetsz, hanem előírják a szénhidrát mennyiséget és se több, se kevesebb nem jó. A cukormentes kekszben ugyanúgy van szénhidrát, én első körben arra gondolnék, nem a teára. De lehet hogy a keksz is jó de kevesebb mehet. Vagy csak ha sétálsz utána. De még az előző napi kaja is befolyásolja kicsit a mai méréseket. Szóval ki kell tapasztalni. Ha 7,1 lett valami után, az azért nem egyből kuka. Ugyanaz után az étel utát egyszer mérhetsz magasabbat, egyszer alacsonyabbat.
jan. 2. 17:00
 10/25 A kérdező kommentje:
Nem voltam még. Mert unnepek előtt voltam terhelesen és védő nonel. Nő dokihoz most ho közepén megyek. Gondolom majd ő kuld
jan. 2. 17:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!