Ilyen esetben megtartani a gyereket?
Figyelt kérdés
Fél évig szexkapcsolatban voltam egy dél-koreai sráccal, holnap fog visszautazni, szóval így nem nagyon tudunk majd találkozni. A lényeg, hogy nemrég kiderült, hogy terhes vagyok tőle. Szívem szerint megtartanám, csak az a baj, hogy egyetemre járok és bár dolgozom mellette, nincs túl sok jövedelmem. De a srác mondta, hogy ő próbálna segíteni ahogy tud, ha úgy döntök, hogy megtartom.dec. 31. 20:29
3/12 anonim válasza:
Nem
Elrontod az életed ha megtartod
Vagy a sulit kéne otthagynod vagy a szüleid nyakába szakadna a gyereknevelés
4/12 anonim válasza:
Szilveszter este ennyire unatkozni....
5/12 anonim válasza:
Világ bolondja leszel ha megtartod azt a gyereket
A pasi amúgy is pont sz@rni fog az egészre. Dél koreából hogy segítene?
Te is a semmire szülnél
6/12 anonim válasza:
Próbálna segíteni... Mégis hogyan? Jó duma...
7/12 anonim válasza:
Esetleg add örökbe. Nagyon sokan mindent megadnának, hogy gyerekük legyen.
8/12 anonim válasza:
Amilyen rasszista a magyar nem hiszem hogy tolonganának örökbefogadni egy félig dél Koreai gyereket
9/12 anonim válasza:
Ekkora koreaboo legyen valaki, hogy ilyen fanfickel áll elő 🤣
10/12 anonim válasza:
8-as az örökbeadás nem olyan, hogy én azt mondom, hogy szőke, kék szemű fehér kislányt kérek. A gyereknek választanak családot, és nem fordítva. Lehet jelezni, hogy ne beteg gyerek, de sajnos a fehér gyerekre éveket kell várni, a roma származású gyerekre is fele annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!