Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vészes terhességi hányásom...

P.adamne06 kérdése:

Vészes terhességi hányásom van, nőgyógyász vombee-t irt fel, kiemelte nem lehet össze rágni se , ketté törni se viszont én nem birok semmilyen gyógyszert lenyelni, ilyenkor most mit tudok tenni? Mégis vegyem majd be és összetörhetem nyugodtan?

Figyelt kérdés

Vagy miért nem szabad össze törni?

Első trimeszterben vagyunk még

dec. 30. 07:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ezen a tablettán a bevonat arra való, hogy a gyógyszer nem azonnal szívodjon fel, hanem elnyújtva fejtse ki a hatását. Ha összetörve veszed be, akkor valamivel csökken a hatásának a tartama és max 2 kell, nem fogsz belehalni. (Más esetekben a bevonat szerepe lehet még, hogy segítse a lenyelést vagy hogy a megfelelő helyen szívodjon fel, és fejtse ki a hatását.)
dec. 30. 09:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Próbáld meg úgy bevenni, ahogy gyerekkoromban anyukám adta nekem a tablettákat. 3 éves koromtól egy halom gyógyszert kellett szednem.

Emlékszem volt egy óriás tabletta, amit szintén nem lehetett összetörni, de lenyelni képtelen lettem volna. Anyukám egy kiskanálba tett lekvárt, abba beledugta az gyógyszert, a kanalat vízbe mártotta, hogy még csuszosabb legyen a lekvár és úgy nyeltem le.

dec. 30. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!