Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan vészeljem át?

Hogyan vészeljem át?

Figyelt kérdés
Ma vagyok 5 hetes, de már napok óta rosszul vagyok. Hogyan vészeljem át a karácsonyi és szilveszteri programokat? Mindenhol enni kell és hányingerrel, émelygéssel hogyan kellene ezt túlélnem? Még nem publikus a terhesség.

ma 13:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fogd gyomorrontásra. Ebben az időszakban nem ritka ha valaki elrontja a gyomrát.
ma 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy tudod. Ha nagyon rosszul vagy, akkor erdemes otthon maradni.

Nincs erre recept, de tenyleg borzalom. En is 3 eve pont karacsonykor voltam az elso trimeszterben, mondjuk en napi nagyon sokszor hanytam, eselyem nem volt megmozdulni, nem mentem sehova. Kocsiba se tudtam beulni, mert 2 perc utan voltam rosszul.

Mondjuk mi a szuleinknek azonnal elmondtuk, hogy terhessegrol van szo, nem akartunk hazudni, de a kapcsolat is olyan, ha esetleg veteles lett volna, azt is megbeszeltuk volna veluk.

De lehet hivatkozni betegsegre vagy akarmire. Viszont ha ott hanysz veletlenul vendegsegben, akkor nyilvan mar nem jo betegsegre fogni, kulonben csunyan fognak nezni rad, hogy “betegen” elmentel :D

ma 13:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Lázas, hányós vírusom van , bocs, nem megyek.

Vagy ha mész, és amiről tudod, hogy nem fog jól esni, nem kérsz. Nem tudsz többet enni.

A nagyi meg úgyis rájön 😄

ma 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is azt mondanám, hogy beteg vagyok, nem tudom menni és vendégeket fogadni.
ma 14:05
 5/7 babyboom567 ***** válasza:
71%

Élvezd ki otthon ezt a karácsonyt rokonok nélkül.Olvass ,filmezz,pihenj.

Hányás hasmenés járvány van,mondjál le minden programot.

ma 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Attól függ mi a menü, én mondjuk egy kevés franciasalit meg savanyúságot, nem zsíros krumplit el tudnék képzelni, mint a rosszullétemmel kompatibilis elemeket. Talán még a húslevest is csak lével, kevés tészta, 1-2 szem répa.
ma 14:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, hogy elkaptál egy hányós, hasmenős vírust és maradj otthon pihenni.
ma 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!