Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erőszakból fogant gyermek....

Erőszakból fogant gyermek. Megtartanátok?

Figyelt kérdés
Párom erőszakolt meg. 34 éves vagyok. Nagyon szeretnék kisbabát, de soha nem így akartam. Rettegek, hogy lehet-e újra gyermekem, hogyha őt nem tartom meg. A pasit elhagytam. Ti mit tennétek? 8 hetes elmúltam
dec. 17. 10:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%

Holtbiztos hogy nem tartanám meg. Akkor mar inkább csináljon fel egy egyéjszakás vagy valami.

De hogy az erőszaktevőm kökykét nem nevelem fel az 100%, plusz ugye ha kiderül simán kap szülői jogokat. Uh nézhetem a pofájat 18 évig..alapból miért nem jelentetted fel???

dec. 17. 12:50
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
Biztos, hogy nem tartanám meg. Örök életemben arra az eseményre emlékeztetne, ami nagyon nehéz gondolatokat szülne, amikor éppen nehéz egy gyerekkel... Mellesleg egy erőszakos idiótához láncolnám magam egy életre, ami mégcsak gondolati szinten is elborzaszt. Biztos, hogy nem!
dec. 17. 12:58
 13/19 anonim ***** válasza:
90%

Először is, nagyon sajnálom ami veled történt.

Ez egy rendkívül nehéz helyzet. Ahogy írták már többen is előttem: amennyiben úgy érzed, hogy mindig a traumára emlékeztetne ez a gyerek, ráadásul örökre összekötne egy ilyen emberrel, úgy természetesen érthető hogy nem akarod megtartani, és persze hogy lehet még később babád.

De én a kérdésedből úgy érzem, hogy valahogy mégsincs azon békességed, hogy elvetesd. Különben már megtetted volna, nem is jutottál volna el a 8.hétig, és nem dilemmáznál ezen. Úgy is felfoghatod, hogy ő kárpótol téged, ha már át kellett ezt élned. Mivel szeretnél is babát.

Egyébként én úgy tudom, hogy lehet kérni jogi úton távoltartási engedélyt, hogy ne mehessen a közeletekbe a gyerek apja.

Ha úgy döntesz, hogy megtartod, még a terhesség ideje alatt menj el egy olyan pszichológushoz, akinek kifejezetten ez a szakterülete. Hogy amikor megérkezik a pici, ne vetítsd ki rá a dühödet. Ő nem tehet semmiről. Ha nem tudnál elvonatkoztatni, akkor inkább ne vállald, mert gondolj bele, milyen élete lenne azzal a tudattal, hogy az apja egy bűnöző, az anyja meg gyűlöli. :( Ezt nem érdemli az a kislány/kisfiú. Ha világra hozod, akkor szeresd őt, vagy add örökbe egy olyan párnak, aki nagyon tudná szeretni.

Kívánom, hogy minden jól alakuljon a továbbiakban, akárhogy is döntesz.

dec. 17. 13:12
 14/19 anonim ***** válasza:
69%
Eléggé abortuszellenes vagyok, de a nemi eroszak az a helyzet, amikor valószínűleg még én sem tartanám meg.
dec. 17. 14:04
 15/19 anonim ***** válasza:
23%
Pasi menne, gyerek maradna.
dec. 17. 15:29
 16/19 anonim ***** válasza:
46%
Ez nagyon bonyolult helyzet Képes lennél tartani a kapcsolatot a férfival? Mert ha megszülöd a gyerekét és apasági pert indít akkor muszáj lesz. Képes lennél elengedni hozzá a gyereked láthatàsra? Vagy volt feljelentés, börtönben van esetleg? Tudod bizonyítani? Nagyon sajnálom ami veled történt. Én nem tartanàm meg.
dec. 17. 16:02
 17/19 anonim ***** válasza:
33%
15# Sajnos ez nem ilyen egyszerű.
dec. 17. 16:02
 18/19 anonim ***** válasza:
22%
Megtartanám. Ha nem bírom a gyerek külsejét mentálisan, akkor örökbe adnám. Semmiképp nem ölném meg őt.
dec. 17. 17:28
 19/19 anonim ***** válasza:
60%
18, ez az amikor valaki nem nézi a gyerek érdekét csakhogy elmondhassa hogy én nem vetettem el....
dec. 17. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!