Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik héttől lehet megalapí...

Hanyadik héttől lehet megalapítani legkorábban a baba német?

Figyelt kérdés

12 hetes kismama vagyok, holnap megyek védőnőhöz, és azt szeretném megtudni, hogy már meg lehet állapítani?

Második terhességem, amikor az elsővel voltam a 12 héten kisfiút mondott, majd amikor a hatodik hónapban voltam, közölte, hogy kislány.

Most viszont nem tudom.

Természetesen mindegy a neme, csak nagyon kíváncsiak vagyunk, és ez a terhességem kicsit más mint az első és szeretnénk meg tudni 😊

dec. 16. 16:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%
A Nifty pedig egyből kimutatja! Amikor az orvost kérdeztem, azt mondta, hogy még nem látni (12hl hét). Aznap Niftyt is csinaltunk és pár napra rá már tudtuk a baba nemét.
dec. 16. 19:07
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Mivel? Az orvosod honlapjáról kimásolt szöveggel? :D

Nem is tudom minek rugózol ezen. Valóban, nem fogom neked megmutatni mindhárom gyerekem Nifty eredményét. Én tudom,hogy igazam van, bizonyítad be,hogy nincs!

dec. 16. 19:21
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Általában a 12. Hét után küldik külön a niftyt pontosan azért mert 12. Hétig elvetethető és ezzel szeretnék megelőzni a nem kívánt nemeket. Nyilván van amikor nem figyelnem és kiküldik.
dec. 16. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!