Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyadik héttől lehet megalapí...

Hanyadik héttől lehet megalapítani legkorábban a baba német?

Figyelt kérdés

12 hetes kismama vagyok, holnap megyek védőnőhöz, és azt szeretném megtudni, hogy már meg lehet állapítani?

Második terhességem, amikor az elsővel voltam a 12 héten kisfiút mondott, majd amikor a hatodik hónapban voltam, közölte, hogy kislány.

Most viszont nem tudom.

Természetesen mindegy a neme, csak nagyon kíváncsiak vagyunk, és ez a terhességem kicsit más mint az első és szeretnénk meg tudni 😊

dec. 16. 16:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
12.heti genetika uh ha nagy a szerencséd akkor megmondható. Egy prena ,nifty teszt már megmondja 100%ig.a védőnő nem fogja tudni ő nem ultrahangoz...
dec. 16. 16:39
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
Attól függ mivel. Uhal már a 12.héten ha jól fordul lehet, genetikai vizsgálattal kb első perctől, de a leghamarabb a 8.-10.héten szokták levenniba vért.
dec. 16. 16:57
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Genetikai vizsgálatnál se mondják meg 12. hétig, hogy ne lehessen szelektíven abortálni. Nekem mindhárom gyerekem a 12. heti uh-on mondták meg, azt viszont nem a védőnő csinálja. A védőnő a vérnyomásodon kívül semmi extra infót nem fog mondani.
dec. 16. 17:07
 4/13 anonim ***** válasza:
29%
Dehogynem mondják. Niftyvel a 12.hét előtt megjött az eredmény mindig.
dec. 16. 17:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez a harmadik terhességem, a 12 hetes ultrahangon mondta a doki, hogy úgy néz ki, hogy lány. Az előző két terhességnél csak 20. és a 16. héten tudták megmondani.
dec. 16. 18:03
 6/13 anonim ***** válasza:
80%

Rendelőinkben elérhetők olyan magzati kromoszóma rendellenességeket szűrő módszerek (PrenaTest, Nifty, Trisomy, Panorama, Tranqility, stb.), melyek már a 9. héttől kimutatják a eltéréseket és a nemi kromoszómák hibáit, természetesen a magzat nemét is. A kutató laboratóriumok azonban (csakúgy, mint az ultrahangos vizsgálóhelyek), a törvény értelmében, a 12.hétig nem közölhetik a magzat nemét, ezért a vizsgálati leletben ez nem szerepel. A betöltött 12. hét után újabb, ekkor már teljes leletet küldenek a várandósnak és orvosuknak.

Az orvosom weboldaláról...

dec. 16. 18:26
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Hát ezek szerint az én orvosom weboldalán nincs ilyen, mert mindháromszor ott volt a teszten az eredmény. A 12.hét előtt.
dec. 16. 18:31
 8/13 anonim ***** válasza:

Messziről jött ember azt mond, amit akar....

Az nem feltétlen jelenti azt, hogy igaz is 🤷

dec. 16. 18:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez rád ugyanúgy igaz,mint rám.
dec. 16. 18:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Én alá tudom támasztani az igazam, ellenbe veled 😘
dec. 16. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!