12.heti genetika uh ha nagy a szerencséd akkor megmondható. Egy prena ,nifty teszt már megmondja 100%ig.a védőnő nem fogja tudni ő nem ultrahangoz...
dec. 16. 16:39
2/13 anonim válasza:
Attól függ mivel. Uhal már a 12.héten ha jól fordul lehet, genetikai vizsgálattal kb első perctől, de a leghamarabb a 8.-10.héten szokták levenniba vért.
dec. 16. 16:57
3/13 anonim válasza:
Genetikai vizsgálatnál se mondják meg 12. hétig, hogy ne lehessen szelektíven abortálni. Nekem mindhárom gyerekem a 12. heti uh-on mondták meg, azt viszont nem a védőnő csinálja. A védőnő a vérnyomásodon kívül semmi extra infót nem fog mondani.
dec. 16. 17:07
4/13 anonim válasza:
Dehogynem mondják. Niftyvel a 12.hét előtt megjött az eredmény mindig.
dec. 16. 17:25
5/13 anonim válasza:
Nekem ez a harmadik terhességem, a 12 hetes ultrahangon mondta a doki, hogy úgy néz ki, hogy lány. Az előző két terhességnél csak 20. és a 16. héten tudták megmondani.
dec. 16. 18:03
6/13 anonim válasza:
Rendelőinkben elérhetők olyan magzati kromoszóma rendellenességeket szűrő módszerek (PrenaTest, Nifty, Trisomy, Panorama, Tranqility, stb.), melyek már a 9. héttől kimutatják a eltéréseket és a nemi kromoszómák hibáit, természetesen a magzat nemét is. A kutató laboratóriumok azonban (csakúgy, mint az ultrahangos vizsgálóhelyek), a törvény értelmében, a 12.hétig nem közölhetik a magzat nemét, ezért a vizsgálati leletben ez nem szerepel. A betöltött 12. hét után újabb, ekkor már teljes leletet küldenek a várandósnak és orvosuknak.
Az orvosom weboldaláról...
dec. 16. 18:26
7/13 anonim válasza:
Hát ezek szerint az én orvosom weboldalán nincs ilyen, mert mindháromszor ott volt a teszten az eredmény. A 12.hét előtt.
dec. 16. 18:31
8/13 anonim válasza:
Messziről jött ember azt mond, amit akar....
Az nem feltétlen jelenti azt, hogy igaz is 🤷
dec. 16. 18:33
9/13 anonim válasza:
Ez rád ugyanúgy igaz,mint rám.
dec. 16. 18:44
10/13 anonim válasza:
Én alá tudom támasztani az igazam, ellenbe veled 😘
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!