Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnázás mitől lehet?

Barnázás mitől lehet?

Figyelt kérdés

A várható menstruáció előtt 2 nappal teszteltem pozitívat. Ez volt múlt héten kedden. Utána 3 napig volt kisebb mennyiségű rózsaszínes, barnás folyásom, majd átváltott sárgára. Szerdán reggel újra volt egy barnás folt reggelre a tisztasági betéten. Aznap akkor elmentem nézettem egy HCG-t (6757,2IU/L lett) és egy Progeazteront (98,51nmol/L lett). Aznap amikor csinálták voltam 4 hetes és 5 napos.Tartomány szerint mindkettő jó. Tegnap sárgás folyásom volt, majd ma délután ismét barnás. Mi lehet ez? Nagyon parázok.. Tesztjeim csíkjai már erősebbek mint a kontroll csíkok, digitális már 3+ mutat.

Jövő héten megyek dokihoz.

ma 17:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Van amikor sosem derül ki. Szex nem volt előtte napokban?
ma 20:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Pozitív teszt előtt volt utoljára 2 nappal, azóta nem.
ma 20:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Miért nem mész dokihoz hamarabb? Simán lehet fertőzésed is….terhesség alatt se a vérzés se az ilyen folyás nem jelent jót.
ma 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!