Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Barnázás mitől lehet?

Barnázás mitől lehet?

Figyelt kérdés

A várható menstruáció előtt 2 nappal teszteltem pozitívat. Ez volt múlt héten kedden. Utána 3 napig volt kisebb mennyiségű rózsaszínes, barnás folyásom, majd átváltott sárgára. Szerdán reggel újra volt egy barnás folt reggelre a tisztasági betéten. Aznap akkor elmentem nézettem egy HCG-t (6757,2IU/L lett) és egy Progeazteront (98,51nmol/L lett). Aznap amikor csinálták voltam 4 hetes és 5 napos.Tartomány szerint mindkettő jó. Tegnap sárgás folyásom volt, majd ma délután ismét barnás. Mi lehet ez? Nagyon parázok.. Tesztjeim csíkjai már erősebbek mint a kontroll csíkok, digitális már 3+ mutat.

Jövő héten megyek dokihoz.

dec. 13. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Van amikor sosem derül ki. Szex nem volt előtte napokban?
dec. 13. 20:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Pozitív teszt előtt volt utoljára 2 nappal, azóta nem.
dec. 13. 20:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mész dokihoz hamarabb? Simán lehet fertőzésed is….terhesség alatt se a vérzés se az ilyen folyás nem jelent jót.
dec. 13. 21:47
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
Nekem végig sárgás folyás volt (nem társult mellé fertőzésre utaló panasz), és többször véreztem mindkét terhességem alatt. A másodiknál másfél hónapig mindennap barnázás, aztán egyszer csak mintha elvágták volna. Semmi bajom nem volt, semmi rosszat nem jelentett. Tenyésztés teljesen negatív volt, se egy hematoma, sem egy méhszáj nyílás, placenta is rendben volt, stb. Persze, mehet előbb is dokihoz ha akar, semmi nem tiltja. De azt is megteheti, hogy addig is próbálja kimélni magát, ha esetleg hematoma van a háttérben. Pihenésen meg magnéziumon kívül úgysem fognak mást javasolni. A progeszteronja is tökéletes.
dec. 13. 23:54
 5/9 anonim ***** válasza:
Mivel a progid tökéletes, így nem hiszem, hogy hatalmas gond lenne. Lehet egy kisebb fertőzés is, bár azzal valóban nem ártana hamarabb elmennia dokihoz. Nem babát nézni, hanem a fertőzés miatt. De lehet sok más oka is amire sose derül fény. Mivel a progi jó így a legnagyobb félelem kihúzható :)
dec. 14. 09:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom,nem látok beléd. Nekem az elsőnél nem derült ki, vetélés lett. A másodiknál hematóma 🤷🏼‍♀️
dec. 15. 00:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztató szavakat. 4 napja ismét barnás folyásom van általában reggel és este egy háztartási keksz méretű foltnyi. Nem tudom mi lehet. Holnap megyek dokihoz. Már ki vagyok készülve..
dec. 17. 15:10
 8/9 anonim ***** válasza:
50%
Ha annyira aggodtal volna mar mentel volna….
dec. 17. 15:46
 9/9 A kérdező kommentje:

Gombás fertőzés van, arra betadinos mosást javasolt a doki, illetve kaptam progeszteront is.

A babával minden rendben.

dec. 19. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!