Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Nektek is fáj/t a...

Kismamák! Nektek is fáj/t a hasatok, amikor megfordultok vagy keltek ki az ágyból?

Figyelt kérdés

Három napja kezdődött, most vagyok 27 hetes. Nincs még olyan nagy hasam, de már szépen látszik a terhességem.

A baba aktív, szerintem vele minden rendben.

Három napja viszont alig tudok felkelni az ágyból, illetve a jobbra -balra fordulás is gondot okoz. Pár napja még simán kipattantam az ágyból, most viszont mint egy 90 éves! Ahogy megindulok olyan fájdalmat érzek, mint egy nagyon erős izomláz, amely a hasam aljától szinte a bordámig sugárzik. Ahogy sikerül megfordulni vagy felkelni, úgy el is múlik. Picit aggódok azért, mert még kb. három hónap van hátra és már most jelentkeznek ezek a kellemetlen fájások. Arra számítottam, hogy ott a nyolcadik-kilencedik hónapban nehéz lesz, de ezt most korainak érzem.

Más is tapasztalt hasonlót? Első nap kicsit megijedtem, ittam magnéziumot, de nem segít.

5 nap múlva van időpontom az orvosnál.

dec. 11. 08:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem nem a hasam fáj, hanem a szeméremcsontom lent. De az nagyon. Elég fájdalmas forogni és felülni, de ha felkelek és sétálok jobb lesz. Az ami neled van nem tudom mi de szólj dokinak róla.
dec. 11. 09:04
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nekem is volt. Szerintem neked is a baba nyomhat vagy ideget vagy olyan pózban fekszik ami neked kényelmetlen bizonyos mozdulatoknál.
dec. 11. 14:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!