Tudnàtok tippelni, hogy fiú vagy làny?
Figyelt kérdés
Kaptam egy tippet a fiúra, de 10 hetesen, amit korainak tartok. Úgy olvastam , hogy ilyenkor fiúknak ès a lànyoknak is hasonlóan nèz ki, ès mèg nem lehet megkülönböztetni teljesen.
dec. 9. 18:57
2/5 anonim válasza:
10 hetesen még nagyon korai megmondani. Tudtommal ilyenkor mindegyik lánynak néz ki inkább. Biztosra a 12. Hét után lehet tippelni (ha lányra tippelnek akkor még mindig lehet később fiú, de általában fiúból már nem lesz lány).
3/5 anonim válasza:
Tippelni tudnék, csak nem sok értelmét látom.
4/5 anonim válasza:
Az enyém 12 hetesen ráült kb az uh fejre, és látszott ott valami kis pöcök, az alapján kaptam egy halvány tippet fiúra, de azt mondták, hogy még abszolút ne könyveljem el. Ezt mondták a 12 hetes, tökéletesen pozícionálódott babára. 12 hetesen is csak 5,6 centis volt, gondolhatod, hogy mekkora kis kukaca van. 10 hetes uh alapján én abszolút nem vonnék le 1% következtetést sem. Max annyit, hogy ennek az orvosnak gőze nincs, hogy mit nézzen. :D
5/5 anonim válasza:
12 hetesen terpesztetf lábbal feküdt így még én is láttam hogy ez tuti lány
A doki 98%rá mondta, ag is lett. 1o hetesen szerintem esélytelen bár van itt egy unatkozó nő aki 10 hetesen abortálta otthon a magzatot és ő meg van győződve hogy kukija volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!