4-5 hetes vàrandós vagyok!Első szerelemgyerek :) Tudnàtok egy két tapasztalatot írni?
Voltan orvosnal, mar làtszódott a mi kis Pöttyünk az UH-n. De a nemvàrt napjàtól görcsöltem 4 napig! Màra ez elmúlt.Az orvos javaslatàra magneb6 ot szedek napi 3x2-t es pihenésre, fekvésre ítélt, mert pcos vagyos... És sajnos mar veszítettem el babàt.
A magnéziumon kívül szedek még Gravida Optimàt és gynositolst(ezt szedtem a vàrandóssàg előtt is, a doki mondta,hogy érdemes a 12. Hétig)
Maradt az étvàgytalansàg(semmit nem kívànok csak a vizet és a gyümölcsleveket)és a mellfeszülés. De az sem durva módon. Kinél szüntek meg a görcsök pàr nap utàn? És minden rendben volt?
Eddig azon paràztam, hogy miért görcsölök... Most meg azon, hogy miért nem. 🤣
Léégyszi! Nyugtassatok meg! Dokihoz 2 hét múlva megyek vissza :)
Semmi gond nem lesz.
Nekem is PCOS-em van, az első babánkat mi is elvesztettük, 9 hetesen missed ab lett a vége sajnos. Most viszont már 38 hetes vagyok a kislányunkkal.
En is 3x2 magnéziumot szedtem eleinte, DM saját márkás vitaminját és vasat. Minden eredményem tökéletes lett így.
Könnyű mondani, de próbálj meg nem izgulni,most minden jó lesz. 😉
A tünetek jönnek-mennek az elején és ez teljesen normális.
Írj majd ha újra voltál dokinál. 😊
Köszönöm a vàlaszaitokat! Megnyugtatnak! ☺️
#2 es sajnalom a missed ab.ot!
De Gratulàlok! Akkor hamarosan kibújik a pocaklakó!
Egyre jobban nyugszom meg! Főleg, hogy ilyen kedvesek és segítőkészek vagytok! Köszönöm! :)
Mindenkeppen jelentkezem! Remélem lesz màr szívhang!
köszönöm a vàlaszod! Pihenek sokat! Muszàj vigyàznom magunkra🥰
Sajnalom a missed ab ot:(
De közben gratulàlok is☺️
Nehéz kibírni, hogy ne aggódjunk! De nàlad is biztosan minden okés lesz!
Nekem nagy szerencsém van a dokimmal, nem kell időpont. Csak néha sokat kell vàrni! Ràadàsul itt van a hàzunk aljàban a rendelője!
Kitartàst neked! Remélem a hànyinger elmúlik! Jelentkezz, ha voltal orvosnàl! :)
Csodàs babavàràst 😘
Sziasztok! Sajnos barna folyàsom van. Reggel óta tart. A Doki megnezett... Szigorú fekvés. És most vàrunk. Indulna a menstruació, de bízunk, hogy nem fog. Hétfőn megyek vissza. Görcseim nincsenek!
Puszi nektek
Nagyon szepen koszonom 3as! Imatkozunk 🙏
Igen, a termeszet egy erdekes dolog!
Csak fekszem, pisilni kelek csak fel! Bízunk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!