4-5 hetes vàrandós vagyok!Első szerelemgyerek :) Tudnàtok egy két tapasztalatot írni?
Voltan orvosnal, mar làtszódott a mi kis Pöttyünk az UH-n. De a nemvàrt napjàtól görcsöltem 4 napig! Màra ez elmúlt.Az orvos javaslatàra magneb6 ot szedek napi 3x2-t es pihenésre, fekvésre ítélt, mert pcos vagyos... És sajnos mar veszítettem el babàt.
A magnéziumon kívül szedek még Gravida Optimàt és gynositolst(ezt szedtem a vàrandóssàg előtt is, a doki mondta,hogy érdemes a 12. Hétig)
Maradt az étvàgytalansàg(semmit nem kívànok csak a vizet és a gyümölcsleveket)és a mellfeszülés. De az sem durva módon. Kinél szüntek meg a görcsök pàr nap utàn? És minden rendben volt?
Eddig azon paràztam, hogy miért görcsölök... Most meg azon, hogy miért nem. 🤣
Léégyszi! Nyugtassatok meg! Dokihoz 2 hét múlva megyek vissza :)
Igazán örülök hogy jó híreket kaptatok. A lóhere pedig szerintem is egy jel, hogy minden rendben 🙏😊
Szeded még a magnéziumot? Ugyanazt? Ugyanannyit?
Mikor kell legközelebb menned?
Ha lesz kedved írj majd érdekel, hogy alakul a dolog. (2-es)
Nálunk már 8 hetes a pici lány❤️
Nagyon jó baba, nincs okom panaszra. Napközben éber, sokat nézelődik. Éjszaka pedig jó alvó szerencsére 😊😊😊
Ügyes és nekünk a legszebb is, csodacsaj😍
(2-es)
Szedek magneziumot igen. De valtottam,mert abba ami itthon volt abba raktak laktàtot. Amire en allergias vagyok, ment a hasam. Vettem masikat.. abban meg kukorica kemenyito van 😅 arra is allergias vagyok. Nem durvan de puffadok tole. A hasam egyre jobb hasmas szempontjabol. Vettem magnezium sprayt 🤷 most azt fogom kiprobalni, nem akarom terhelni a gyomrom. Amugy is nagyon erzekeny.
Majus 19. En megyek legkozelebb 🙈 addigra elvileg mar lesz szivhangunk is 😍😍
Izgulok, nagyon!!! Neha gorcsolok, neha nem 🤷 ha gorcsolok es szurkal a hasam azer kapok kicsit sokkot. Ha nem akkor meg azert 😅 de hala isten gyorsan vissza zokkenek a pozitiv rozsaszin felhombe 🙏
Nagyon orulok nektek! ❤️ A legnagyobb csoda a vilagon egy gyermek! Es meg jo alvo is 🙏
Gratulalok!!!🥳🥳
Köszönöm szépen 🥰
Remélem megtalálod a megfelelő magnéziumot, ami jó lesz és nem okoz problémát.
Tudom hogy nehéz nem aggódni (nekem is volt a kislányunk előtt missed ab) de hidd el néhány görcs normális és most mindennek rendben kell lennie 🙏😉
Írj majd kérlek a következő vizsgálat után is. Addig is nagyon jó egészséget kívánok! 😊
Kezd helyre allni az emesztesem hala isten 🙏 talaltam egy jó magnesium sprayt, ami bevalt.
Most atvaltott inkabb puffadasba. De tudom ez normalis ☺️
Sikerul mar nyugodtan kezelnem a gorcsoket! Egyebkent kevesebb is van màra màr.
A munkahelyemen sikerult megbeszelnem,hogy nem megyek dolgozni. Kicsit sajnalom mert az agyamnak jot tett,hogy elfoglalom magam, de estere mar nagyon elfaradok es akkor faj a pocak. De tudom, hogy igy sokkal jobb lesz. Legalabb nem aggodok majd, hogy rosszat teszek a melóval.Sajnos vendeglatos vagyok 😒
Lehet a héten megint megkell latogatnom az orvost, mert enyhe sargas folyasom van, neha feher 🤔 de semmi mas nem tarsul hozza..
Nekem amugy is az szokott lenni a cikliusv ege fele. De azert kene egy tenyesztes. Mert a jovo csutortok meg messze van 🤷
Mindig van valami 😅
Ilyen lesz az egesz varandossag igaz? 🙈
Szuper, hogy végre van egy jó magnézium, az sokat segít majd😊
Szerintem jól teszed, hogy nem mész dolgozni. Most a pihenés a legfontosabb főleg ha ilyen megerőltetőbb a munkaköröd.
A folyás kapcsán csak annyi, hogy az is folyamatosan változik majd a terhesség alatt. Valószínűleg ha nem társul hozzá más tünet akkor nincs baj. De nézesd meg mert úgy nyugszol meg. 😉
És hogy ilyen lesz-e az egész várandósság?... Meg még ilyenebb🙈🤣
Először otthon megy az őrület, veszel egy szívhang figyelőt... Ha tehetnéd minden nap hallgatnád, de már a párod hülyének néz... Utána ha már rugdos... Miért rúgott ma csak ennyit? Most miért itt rúg? 🙈
Később is folyamatos fura kérdések és érzések. A születése után pedig még több és még nagyobb féltés. De megéri. ❤️❤️❤️
(2-es)
En is orulok! Vegre nem a gyomromat terhelem! ☺️
Hat igen, lekell mondanom a melóról. De annyira nem banom.
Igy legalabb elottem a csodas nyar es vegre minden hetvegen egyutt lehetunk a parommal 🤗❤️
El is megyek ma a dokibacsihoz. Pont ma rendel :D es a legjobb az egeszbe, hogy itt van a haztomb aljaban 😁 de ez hogy hetente megyek ...🤣 Mindegy, megnyugtat majd a tudat hogy megnezett.
Szuper buli lesz ez a 8 honap 😁
De oszinten megmondom, hogy varom meg ezeket az "izgalmakat" is.
A pàrom is ilyen izgulos, ugyhogy remelem nem nez majd furcsan ha ilyeneket csinalok 🤣 mondjuk az se baj ha igen 🤷
Koszonom 2es, hogy itt vagy velem! De tenyleg. Olyan megnyugtató mikor irsz ☺️
Ebben vagyok a legbiztosabb, hogy megeri!!! Ennel nagyobb csoda az eletben nem nagyon van ❤️
Szurkolj, hogy a dokibacsi ne talaljon semmi rosszat 🙈
Jelentkezem ☺️
Így van, használjátok ki minden időt a pároddal 😍
Utána pedig majd a babát is vihetitek magatokkal csavarogni. 😁
A doki pedig közelebb már nem is lehetne, ez ám a mázli 😯😉
Várom majd a híreket. És szívesen itt vagyok veled érdekel a sorsotok.
És nekem is jó lett volna ha mindig lett volna kivel beszélnem, kitől kérdeznem a terhesség alatt és után még akkor is ha esetleg nem mindenre tudott volna válaszolni. 😊
Mar alig varom, hogy a bébivel menjunk mindenhova is 😁🤗
Kepzeld, elneztem a napot 🤔 azt hittem, hogy tegnap kedd van... De nem az volt ugyebar 😅 meg szerencse hogy csutortokon is rendel a doki .. Nem is csodàlkozom mert nem ezen a bolygón vagyok/vagyunk. A pàrom is mashol jar a heten 🙈😅
Nagyon köszönöm neked 🙏❤️
Voltam orvosnal, seeemmi gond nincsen 🙏 teljesen rendben van minden! Megnéztük a kis pindurkàt is! Növekszik! Olyan boldog vagyok 🤗
Csutortokon gorcsoltem utoljara 2x. Tegnap csak egy kis húzòdàst es derek fajast ereztem☺️ remelem ez is normalis hogy elmultak a durva nyilalasok es gorcsok.
Nagyon varom mar a jovo het csutortokot! Akkor megyunk a 6 hetes kontrollra 🙏 izguloook
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!