Tudnàtok segiteni? 18 heti uh-án azt mondtak mellső fali a méhlepényem ..most voltam sürgősségin 20 hetesen mert viz szerű folyásom volt es azt hittem szivárog a magzatviz de hala istennek nem az volt!
Tudod mennyi jelentőssége van ennek? Semmi 😊
Nekem 7hetesen mellsőnek írták.
12hetesen hátsónak
17hetesen is hátsónak
18hetesen ismét mellső
30hetesen hátsó
36hetesen mellső
4 különböző orvos. Hozzáteszem a lepény nem tud vándorolni.
Akkor van baj, ha a méhszájat fedi, akkor kell pihenni. Azon kívül, hogy hol helyezkedik el, semmit nem befolyásol, semmivel nem rosszabb egyik sem mint a másik
A kettő ugyanaz, csak hol így, hol úgy hívják. Természetes szülésnél egyáltalán nem probléma, császárnál kell az orvosnak figyelnie, de ők meg addigra tudnak róla, és nem lesz gond. Meg igen, max. később érzed a magzatmozgást, de ez sem evidens, mert nagyon sok más tényezőtől is függ.
Az lehetne probléma, ha nagyon alacsonyan vagy méhszájon feküdne a méhlepény, mert az konkrétan megakadályozhatná a természetes szülést. De a 20. héten ezzel sem kell különösebben foglalkozni, mert még bőven elvándorolhat (és a legtöbb esetben meg is teszi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!