Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mozoghat-e túl sokat a magzat?

Mozoghat-e túl sokat a magzat?

Figyelt kérdés
Egy alapból is aktív pocaklakóm van, de pár napja eszméletlen amit bent művel. Ma is kb. alig aludt, folyamatosan rúgdalt, hol finomabban, hol erősebben. 26 hetesek vagyunk. Ugye nincs gond? Lehet hülye kérdés, de első baba, és nem tudom hogy normális-e ez a rengeteg mozgás amit a napokban produkál.
dec. 8. 22:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Dettó. Általában reggel 5-kor kezdi és kb. 7-ig meg sem áll. Aztán pici szünet, majd megint neki áll. Én örülök neki. Elvileg ebben az időszakban a legaktívabb a baba. Most is rugdos. Amit még észrevettem az az, hogy ha pl. bal oldalról átfekszem jobbra, akkor ugye ő is csúszik egyet és akkor tüntetőleg jár a keze lába. Van, hogy pl. nyugi van és szólok neki, közben az ujjammal kicsit megsimogatom a hasam és visszajelez. Tegnap még fel is vettem, ahogy szólítom, ő pedig rúg egyet. Szintén 26 hetes vagyok.
dec. 8. 22:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg előfordul, hogy bajt jelez,de az nagyon ritka. Az esetek legnagyobb részében csak aktív a magzat.
dec. 8. 23:01
 3/3 anonim ***** válasza:

24-28hét között a legaktívabbak, ilyenkor fejlődik az agyuk hatalmas léptékben. Még helyük is van bulizni. Én 24 hetes leszek szerdán, de már most végigpörgi a napot. Kb 5 percet van nyugiba, vagy ha pont úgy vagyok épp nem érzem. Ilyenkor nagyon dolgoznak odabent a kicsik :)

Ha vannak pici szünetek akkor nagy gond nem lehet. Meg ha éjjel is alszik ott kipiheni magát.

dec. 9. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!