Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem lesz baja a kisbabának?

Nem lesz baja a kisbabának?

Figyelt kérdés

Tegnap vitte be a mentő a várandós feleségemet a kórházba, mert fulladt, mellkasában szorító érzés volt. Két hét múlva van kiírva szülésre.

Kijött a mentő, megvizsgálta, nagyon gyorsan vert a szíve. És mondta a mentős, hogy egy olyan szívritmuszavara van amit alapesetben nem lenne nehéz kezelni, van rá kétféle gyógyszer is, csak ezt a kétféle gyógyszert nem szabad terhességben alkalmazni, mert félő, hogy leállítja a magzat szívét és elnézést kért, mert ilyen helyzettel még nem találkozott és fel kellett hívnia valami kollégáját akivel egyeztet.

És akkor az a lényeg, hogy a végén arra jutottak, hogy morfint kap.

Utána néztem azonban a morfinnak és nagyon ijesztő amit ír róla az internet és elvileg ez is káros a magzatra.

Kell aggódjunk? Valaki aki ért hozzá tud erre válaszolni? Nagyon aggódom.

Köszönöm szépen előre is!

tegnap 20:08
 1/4 Szilárd Tóth2 válasza:
100%
Szia! Utána nèztem mert most kíváncsi lettem. Ès hát...volt olyan amire azt írták hogy káros de a többsèg azt hogy nem! Szóval nincs ok az aggodalomra! Előre is Gratulálok!
tegnap 20:15
 2/4 anonim válasza:
100%
Nagyon sok boldogságot Nektek, nyugodj meg, nem lesz baja a kicsinek, feleségedre vigyázz, szeresd, óvd a szívét!
tegnap 21:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
tegnap 21:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Most én csak találgatok, de szerintem ha ártana a magzatnak, akkor inkább megszülesztenék, hogy kaphasson. Ilyenkor azt szokták, mert már nem számít koraszülöttnek, teljesen érett.
tegnap 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!