Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meddig tart terhesség alatt...

Meddig tart terhesség alatt az undor a cigitől?

Figyelt kérdés

Már 3 hete hogy nem gyújtottam rá, nem is tudnék mert rosszul vagyok tőle.

3 hónapos terhes vagyok és nagyon zavar ha előttem cigiznek, de akkor általában helységet vált az illető nincs gond ezzel.

Ami érdekelne, mikortól múlik a rosszullét el? Nagyon bosszantó, szédülök is és hányingerem is van tőle egyaránt

dec. 4. 21:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%

26 hetes vagyok és még mindig extrém undor jön rám, ha megcsap a cigi szag, vagy akár erősebb parfüm illat. Rögtön hányingerem lesz. Szerintem ez végig így is marad.

Jó lenne, ha ez minden állapotos nőnél előjönne, így nem lenne ilyen sok cigis várandós.

dec. 5. 10:45
 12/12 anonim ***** válasza:
72%
Reméljük végig! A nemdohányzók ezt az undorító szagot érzik mindig. Van olyan, akiről a másik asztalnál is éreztem,mert bűzlött tőle.
dec. 5. 15:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!