Szifilisz vérvétel eredménye hány nap múlva van kész?
Figyelt kérdés
Múlt héten voltam vérvételen a kórházban. Akkor azt mondták erre a hétre kész lesz. A sima vérvételem eredménye megvan de a végén a szifilisznél még az van, hogy folyamatban...
Aggódnom kellene, hogy még nincs eredmény?
ma 13:25
1/6 anonim 

válasza:

Hát ne haragudj, ezt neked kéne tudni, hogy van-e okod aggódni...
2/6 anonim 

válasza:

Szia! Nem hiszem hogy aggódni kellene. Ez egy hosszabb vizsgálat, szerintem hamarosan megkapod az eredményt ami biztos negativ lesz.
3/6 anonim 

válasza:

Ahogy írták ennek hosszabb idő kell.
(Ezeket a teszteket úgy éri meg végzeni általában, hogy több mintán egyszerre. Nyilván az alap dolgokat minden nap több embernél nézik, minden nap van annyi minta, hogy megérje elvégezni, szifiliszre meg ritkábban szűrnek.)
4/6 anonim 

válasza:

Ilyenkor a vert akar meg tobb helyre is kuldik, mas modszerekkel vizsgaljak, attol fuggoen, hogy miket kernek. Arra mar nem emlekszem hogy pont a szifiliszre mennyit vartam, de osszesen 3 het volt, mire minden kesz lett az 1. trimeszteres vervetelbol, ez igy megmaradt.
5/6 anonim 

válasza:

Van, amit eleve más helyen is néznek, azoknak mindig később van eredménye. Csak emiatt biztos nem kell aggódni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Sose volt még ilyen tesztem és azért aggódok kicsit...
ma 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!