Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Köhögés miatt megrepedhet a...

Köhögés miatt megrepedhet a burok és el kezdhet szivárogni a magzatvíz?

Figyelt kérdés

Mikor köhögök elég mélyről jövően van hogy érzem hogy folyik valami de nem hiszem hogy vizelet mert nem szagos. Illetve az is furcsa hogy nem mindig. És egyéb helyzetben nem folyik csak ha köhögök.

Bizok benne hogy nem magzatvíz.

ma 08:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Pedig vizelet lesz az. Mikor frissen kifolyik, nem nagyon van annak szaga, főleg nem abban a mennyiségben.
ma 08:43
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha egészséges a burok, nem reped meg ennyitől.
ma 09:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha nem is vizelet, de lehet, hogy az ilyenkor gyakori vizes folyás csurran meg nagyobb mennyiségben.

(Én idő előtti burokrepedéssel kerültem be, és nekem sem folyamatosan szivárgott, de nekem valahol a felső részen repedt, így csak akkor folyt, ha fekvés után felálltam.)

ma 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!